Kb. hány éves korodra jöttél teljesen helyre anyagilag?
Elromlik a kocsi? Az autó egy luxus cikk, így akkor vettünk csak amikor kényelmesen fenn is tudtuk tartani.
Mosógép meg nem egy nagy összeg, pláne ha csak javítani kell.
Ilyen értelemben akkor sose voltam olyan állapotban ahonnan helyre kell jönni. Pedig nem származom milliomos családból és eddig mindig millió alatt kerestem.
Anyagi biztonság elérése:
Két része is volt az életemnek.
1./ 30 éves korom körül. Saját lakás berendezve, hitel semmi, biztos munkahely, maradékból jártam a világot.
2./ 40 éves korom körül, amikor saját építésű házunkba beköltöztünk és belaktuk. Hitel semmi, munkahely-váltás is problémamentesen lezajlott. Berendezve még most sincs teljesen az ingatlan, mert nincs rá igényem eléggé. Sajnálom azokra a bútorokra a pénzt, amelyek nem érnek annyit, amennyiért kínálják őket. Túlárazottak. Inkább nem kell, van hova leülni, van hol aludni, pedig meg tudnám venni.
Végzettségem közgazdasági jellegű, még csak diplomás sem vagyok. Férjem lakatos. Mindketten alkalmazottak voltunk világ életünkben.
Többen mondták már, hogy piszok jól bánok a pénzzel. ;)
Szerintem is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!