Milyen munkát tudok vállalni itthonról kisgyermek mellett?
Végzettségednek megfelelőt.
Ha annak megfelelő nincs, hiú ábránd.
Babysitterkedésre gondoltam, de sajnos ahhoz még kicsi a babám, hogy másét is be tudjam vállalni.
Későbbre egy jó alternatíva. Köszi😊
Fordítás sajnos kizárva, nem vagyok túl jó nyelvekből szorgalommal sem. :/
Végzettségem: kereskedelmi iskola és ügyfélszolgàlatos papírral rendelkezem. Utóbbiban nem dolgoztam még, és hiába adtam már be pár helyre a jelentkezésem, szakmai tapasztalat hiányában visszautasítottak.
Mihezértés hiányában hiába is sorolnánk lehetséges opciókat. Nem mennél velük semmire.
Ilyenre érdemes baba előtt gondolni és tervezni, esetleg tanulni rá.
Ez vn. Sok a felelőtlen, előre nem gondolkodó nőtársam.
Mi a végzettséged? Kezdetben abban próbálkozni és keresni részmunkás opciókat, home office-al.
Ha nincs olyan végzettséged, amivel ez kivitelezhető, akkor beíratkozni valahova levelezőre és tanulni, amíg nő a gyerek. De ennek nyílván pár évvel később lesz érezhető a haszna.
Ha egyik se opció (home office, tanulás), akkor be kell fogni a nagyszülőket, vagy babysittert fogadni, hogy amíg eljársz dolgozni valahova vigyázzanak a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!