Állásinterjú után titeket mennyi idő múlva kerestek, hogy sikerült/nem sikerült az állás?
Figyelt kérdés
szept. 4. 12:35
1/4 IgaziÚriember válasza:
Olyan még nem fordult elő, hogy ne sikerült volna, a cégek versenyeztek értem, hogy ekkora szaktudással és doktori végzettséggel hozzájuk menjek dolgozni. 1-2 napon belül kaptam visszajelzést.
2/4 anonim válasza:
Kevesebb egy órától a soha büdös életbe nem válaszolunk-ig terjed az idő intervallum. én 3 hét visszajelzés nélkül után elengedném, max ér kellemes meglepetés.
3/4 anonim válasza:
Csak akkor lesz visszajelzés, ha felvesznek. Nyugodtan keress tovább, ne várj egy cégre sem.
4/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy még ha rákérdezel az interjún akkor sem biztos semmi, tehát igérgetnek fűt fát,de nem tartják be, tehát bármikor. Sok esetben sosem jeleznek vissza, csak ha esetleg rákérdezel náluk vagy még akkor sem. Szomorú, de ez a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!