Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet úgy szeretni a munkádat...

Lehet úgy szeretni a munkádat hosszútávon , hogy a főnökség hozzáállásával nem értesz egyet?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozom, egy olyan adminisztrációval járó területen, ahol nagyon sok kérdésben azonnal kell dönteni, és logisztikázni, illetve ügyfelekkel is kapcsolatot kell tartani.

A munkát magát szeretem, elég sok kihívás van benne, szerintem jól is csinálom, de a főnököm nem ad pozitív megerősítést, visszajelzést,(pénzbeli honoráción kívül), csak akkor szól, ha valami nem jó.

Én látok bele túl sokat egy "főnök-alkalmazott" kapcsolatba, hogy több szóbeli elismerést várnék?

Mint mondtam, a munkakört szeretem, de így eléggé lelombozó pozitív megerősítés nélkül.Esetleg csak át kéne formálni az agyam, hogy ne mástól várjam a megerősítést?

szept. 4. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Mi vagy te, valami dedós?
szept. 4. 12:34
 2/9 anonim válasza:
100%

Át kéne formálni az agyad. Tanulj önmotivációt, ne másnak hanem magadnak akarj megfelelni.

Könnyű ítélkezni, de az ember gyakorlatilag 24-25 éves koráig "felnőttektől" kapja a dícséretet ha egyetemre is jár, egyáltalán nem meglepő hogy megmarad egy ilyen beidegződés.

szept. 4. 12:47
 3/9 IgaziÚriember ***** válasza:
0%
Te valami mentális zavarokkal küzdesz vagy ennyire önbizalomhiányos vagy, hogy igényled az elismerést? Saját magad által nem tudod determinálni, hogy jól végzed-e a feladatodat vagy sem?
szept. 4. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Mint írtam is, szerintem jól csinálom, amit csinálok, de ez mégiscsak egy hierarchikus rendszer, és tisztában vagyok vele, hogy hol állok a ranglétrán, nem képzelem magam többnek, mint ami vagyok. Ez szerintem se nem dedó, se nem mentális zavar. :)

Másodiknak köszönöm az értelmes, nem kötözködő választ, amivel tudok is valamit kezdeni.

szept. 4. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Pedig felnőtt férfiak között nem szokás egymás zacsiját simogatni. Sem a buksiját.
szept. 4. 14:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Akkor felnőtt nők között szokás egymás zacsiját simkgatni?

Nem gondolom hogy ördögtől való egy munkahelyen a pozitív visszajelzés, de úgy látom a kötözködés jól megy, a kérdésre válaszolás nem igazán..

szept. 5. 18:31
 7/9 anonim válasza:

Lehet szeretni.Ez még a jobbik eset,ha csak akkor szól,ha rosszul csinálsz valamit.És voltaképpen természetes,mert azért főnök,hogy szóljon,ha valami nem jó.Valószínűleg nincs veled baja,mert akkor nem adna plusz pénzt.Van amelyik felettes ad pozitív megerősítést,van amelyik nem,ez ilyen dolog.

Megmondom neked,hogy milyen felettes a problémás:Nálunk a főnök van,hogy akkor is lecsesz,ha jól csinálom meg,de volt,hogy azt állította,nem csináltam meg egyáltalán,közben rég készen volt,csak lusta volt személyesen leellenőrizni.Eddig 10 év alatt,ilyen szituációkban egyetlen egyszer ismerte el,hogy igazam volt,és ő tévedett.Úgyhogy örülj neki,hogy nem ilyen főnököd van.És igen,formáld át az agyad.

szept. 8. 06:53
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Jaj majd megtanulod mit kapsz te a munkádért, egy Köszönöm öt se. Majd rájössz kis sz.. Os
szept. 8. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Vannak akik olyan beállítottságúak, hogy igénylik a folyamatos visszajelzést és megerősítést. Másokat meg hagyni kell kibontakozni és hozzájuk sem kell szólni, ők azt élvezik. Egy jó főnök tudja melyik embere milyen és ennek megfelelően viszonyul hozzá. De kevés a jó vezető, mivel a legtöbb helyen nem vezető képességek alapján történik a főnökök kiválasztása.
szept. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!