Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hónapja végeztem OKJ-S képzést, és B+ os mentőápoló vagyok, viszont elméletileg egész hajdú-bihar megyében egy mentőállomáson sincs szabad hely, amit kicsit nehéz elhinnem, hiszen mindig hiányszakmaként van hirdetve. Legalább 4x beszéltem Debrecenben
a fejesekkel és 2x küldtem el az önéletrajzomat, de semmilyen érdemleges választ nem kapok.
Az járható út, hogy személyesen kérdezem meg az állomásokat, hogy van-e esetleg hely, vagy veszett ügy, és várjam ki a sorom? (Egész hajdú bihar megye megfelelne igazából)
szept. 4. 04:21
1/5 anonim válasza:
Hat ez ilyen, keves a mentos.. kocsi is keves van nem hogy belejuk ember
3/5 anonim válasza:
Hiába van baromi kevés ember, pénz nincs. Próbálkozz sürgin addig, bár nálunk oda sem vettek fel senkit, létszámstop van a kórházban.
4/5 anonim válasza:
Nem azért hiányszakma, mert nincs ember, hanem mert nincs pénz, amiből embert lehet felvenni. Kell a pénz másra, lombkoronasétányokra, helikopterekre, luxusjachtokra.
5/5 anonim válasza:
Nem azért van hiány mert kevés a jelentkező hanem azért mert nincs felvétel.
Ez nem kapitalista alapon működik ahol akkor van felvétel amikor kell ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!