Videós munkákért mennyit kérnek el átlagosan?
Leginkább vágói munkákra gondolok és kifejezetten az online tartalmakra pl YouTube ra vagy TikTok ra készült tartalmakra(akár hosszabb akár rövidebb)
Nagyjából mennyit lehet elkérni egy videóért?
Illetve tudom hogy ilyenkor általában órabérről van szó szóval az is érdekelne az átlagosan mennyi lehet mondjuk egy kezdő szakembernek?
Azért kérdezem most mert hasonlóval szeretnék foglalkozni
Egyrészt, sokan ezt tisztán hobbiból csinálják.
Másrészt, százszor annyian akartnak megélni belőle, mint amennyire igény van.
Harmadrészt, ha nem valami magas production value klienseknek dolgozol, kétlem hogy túl jól fizet.
Manapság elég jó szoftverek, ai assistantok vannak. Én is olyan videókat vágok eseményekről, nyaralásokról, hogy azt hinném valami profi csinálta, pedig csak pár órát szöszöltem vele max.
#2 Ja ezt vágom persze. Meg nyilván kell előtte egy jó portfólió is, csak nyilván engem most az érdekel hogy aki már el tud helyezkedni/tud érte pénzt kérni az átlagosan mennyit tud elkérni egy ilyen munkáért. Mi az ami reális?
Konkrét számok érdekelnének. Tudom hogy sok mindentől függ, de azért érdekelne egy átlagos nagyjábóli ár. Azzal hogy “nem sok” meg “keveset” nem tudok mit kezdeni mert az mindenkinek eléggé mást jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!