Munkakeresés nyelvtudással?
(Előző vagyok) Amúgy nem akartam letörni a lelkesedésedet, nem tudom, Magyarországon SSC-kben mennyire kell jól tudni, de német nyelvterületen pl hibátlanul, szinte akcentus mentesen, mert a legtöbb ember, akik az adott pozira jelentkeznek, helyi, született anyanyelvi beszélők, és a legtöbb ilyen melóra brutális konkurenciád lesz. Angol-német elég jó kombó, ha tényleg folyékony. Szerintem próbáld meg mindenképpen, legrosszabb esetben kiszórnak valamelyik körön, semmit nem veszítesz, 1-esre meg ne hallgass, egyáltalán nem csicskamunka a CC. Én tavalyelőtt átmentem intern IT-ra, de nagyon szerettem a CC-s melót, büszke is voltam rá, mert egyáltalán nem olyan könnyű, mint azt sokan hiszik, kollégák is jók voltak, rengeteget tanultam, főleg soft skilleket, nagyon értékes tapasztalat szerintem. 2-esnek igaza van, hogy hamar monoton lesz, másrészt viszont nagyon kényelmes, hogy rutinból csinálod, kisujjból kirázod a legtöbb kérdésre a választ, a kevés komplikált ügy meg izgalmas kihívás, és tök jó érzés őket megoldani.
Vágj bele, kérdező, nincs semmi veszítenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!