Szerintetek ki ir az orvos, ha már felmondtam?
Figyelt kérdés
Tegnap vegre hosszu ido utan meghoztam a döntést es beadtam a felmondasomat a munkahelyemen, ma viszont mar be sem tervezek menni, allando tulore, hajtás, toxic az egesz. A heten tappenzre szeretnék menni, de nincs semmi bajom. Szerintetek ha elmondom az orvosnak, hogy felmondtam es nem akarom ledolgozni az egeszet, akkor ki fog irni?szept. 3. 08:08
11/12 anonim válasza:
10
Ugyan már, miután felmondtál mégis mit tudnak veled csinálni? Megcsinálod a kötelező minimumot (amiért fizetnek), túlórázni kösz, azt nem, aki még paraszt elküldöd az anyjába - mit csinál a főnök, kirúg?
12/12 anonim válasza:
Ne hazudj és azt se mondd, hogy semmi bajod.
A pszichés terhelésre hivatkozva is el lehet menni táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!