Szerintetek ki ir az orvos, ha már felmondtam?
Szerinted az orvos az engedélyét fogja kockáztatni egy vadidegen miatt akinek semmi baja csak nem akar dolgozni?
Ha már táppénz csalást szeretnél elkövetni (ami amúgy már évek óta bűncselekmény nem szabálysértés, csaxolok) akkor a legjobb esélyed ha betelefonalsz, hogy olyan beteg vagy az ágyból sem tudsz kikelni, lázas, köhög, hánysz, fosol, stb... Akkor talán nem kell bemenned és úgy kiirnak.
Én már voltam hasonló helyzetben, igaz nem felmondás, hanem vizsgára készülés miatt. Az őszinteség célravezetőbb, mintha bekamuzol valamit. Nyilván valami betegségre hivatkozni kell, amikor táppénzre vesz, és neked meg otthon kell maradnod, mintha tényleg beteg lennél.
Véleményem szerint egy hónapra nem fog kiírni senki, esetleg az utolsó egy-másfél hetet lehet erre szánni.
Esetleg a covidra még mindig lehet hivatkozni, hogy nem akarsz megfertőzni senkit.
Azt is mondhatod hogy egész éjszaka lázas voltál fáj a fejed de gyógyszer lehúzta reggelre.
De nem szép dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!