Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ki ir az orvos,...

Szerintetek ki ir az orvos, ha már felmondtam?

Figyelt kérdés
Tegnap vegre hosszu ido utan meghoztam a döntést es beadtam a felmondasomat a munkahelyemen, ma viszont mar be sem tervezek menni, allando tulore, hajtás, toxic az egesz. A heten tappenzre szeretnék menni, de nincs semmi bajom. Szerintetek ha elmondom az orvosnak, hogy felmondtam es nem akarom ledolgozni az egeszet, akkor ki fog irni?
szept. 3. 08:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Remélhetőleg nem. Normális orvos nem megy bele a táppénzcsalásba.
szept. 3. 08:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Hat probaltam megbeszelni, hogy legalabb 1 hetet engedjenek el a felmondasi időből, de nem voltak ra hajlandoak.
szept. 3. 08:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az orvos az engedélyét fogja kockáztatni egy vadidegen miatt akinek semmi baja csak nem akar dolgozni?

Ha már táppénz csalást szeretnél elkövetni (ami amúgy már évek óta bűncselekmény nem szabálysértés, csaxolok) akkor a legjobb esélyed ha betelefonalsz, hogy olyan beteg vagy az ágyból sem tudsz kikelni, lázas, köhög, hánysz, fosol, stb... Akkor talán nem kell bemenned és úgy kiirnak.

szept. 3. 08:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem ismeretlen az orvos, falusi vagyok es mar voltam nala tobbszor is, de akkor mindig volt is valami bajom.
szept. 3. 08:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam hasonló helyzetben, igaz nem felmondás, hanem vizsgára készülés miatt. Az őszinteség célravezetőbb, mintha bekamuzol valamit. Nyilván valami betegségre hivatkozni kell, amikor táppénzre vesz, és neked meg otthon kell maradnod, mintha tényleg beteg lennél.

Véleményem szerint egy hónapra nem fog kiírni senki, esetleg az utolsó egy-másfél hetet lehet erre szánni.

Esetleg a covidra még mindig lehet hivatkozni, hogy nem akarsz megfertőzni senkit.

szept. 3. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben most bemennék, és mondjuk az utolsó hét előtt mennék el a dokihoz, és a felmondás óta felgyülemlett stresszre hivatkozva próbálnám meg kiíratni magam.
szept. 3. 09:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán kiír, csak tedd hozzá, hogy gyomorgörccsel mész be minden nap és mióta felmondtál még rosszabb a környezet és nagyon stresszelsz
szept. 3. 09:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Orvos fuggo. Ha empatikus akkor igen. Siman be tud irni a rendszerbe olyan tuneteket amit senki se tud ellenorizni.
szept. 3. 15:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt is mondhatod hogy egész éjszaka lázas voltál fáj a fejed de gyógyszer lehúzta reggelre.

De nem szép dolog

szept. 3. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint nem szép dolog.. az járjon be 1 hónapig egy kirekesztő, toxikus, túlórás munkahelyre. Azt élvezze!
szept. 3. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!