Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy biztonsági őr vagyok egy...

Egy biztonsági őr vagyok egy irodában . 16 óráig van a nyitvatartási idő , jogos vagyok be engedni ha pl valaki 15:57 kor jönne ügyet intézni ??? Vagy simán el küldhetem hogy 3 perc van zárásig?? Ti hogy csinálnátok ??

Figyelt kérdés
szept. 2. 15:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Gondolom a válaszolók közül mindenki zárás előtt megy be vásárolni az üzletekbe , de cukik vagytok! Ha valakinek fontos valami akkor időben jön szerintem . De szokott lenni olyan paraszt is aki direkt így jön mert hát miért ne :)
szept. 20. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Úgy megy, mert megteheti. Nyitvatartási időben ki kell szolgálni. Ne az ajtóban torlaszt álló paraszt döntse már el, hogy ő önhatalmúan elküld, mert szerinte zárnak. Majd akkor zárnak, ha kint van a "zárva" tábla és az ajtó nem nyílik.
szept. 20. 11:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tegyük föl, te is éppen addig dolgozol, mint egy másik iroda, ahol neked lenne intézni valód.

Mivel a főnököd "jó fej" így 10 perccel hamarabb elenged, így aztán te is nem sokkal a zárás előtt érsz oda.

Aztán a bejáratnál szembe találkozol egy önmagadhoz hasonló gondolkodású emberrel, aki elhajt.

Jól fog esni?

szept. 20. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:

"Gondolom a válaszolók közül mindenki zárás előtt megy be vásárolni az üzletekbe , de cukik vagytok!"

Az hagyján, én már nyitás előtt bemegyek vásárolni a boltba (ez nem igaz, csak mondom), hogy utána beérjek időben a munkahelyemre, mivel munkaidőm végeztével ülök fel a buszra, ami hazavisz a 35 kilométerrel odébb lévő településre, ahol egy darab bolt sincs.

Na mit szólsz? Így már oké, hogy miért állok nyitás előtt a bolt előtt, vagy miért ÉPPEN zárás előtt esek be bárhová is? Egy biztos, nem kicseszésből teszem...

szept. 21. 05:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Mind meg értelek titeket de nektek meg azt kell , hogy ez egy olyan cég akinek kifejezetten bunkó ügyfelei vannak és néha igen is kicseszésből jön zárás előtt . Nem egyszer engedtem be így ilyen formát és direkt is ott ült még egy órát , hiába az ügymenete 10 perc alatt meg lett oldva …
szept. 23. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Olyan cég, akinek kifejezetten bunkó ügyfelei vannak xd

Persze, ez a leszerződésnél kritérium.

szept. 23. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:

"ez egy olyan cég akinek kifejezetten bunkó ügyfelei vannak".

Ez így túlzónak találom, de ha valóban igaz, akkor adódik a kérdés:

ezek ismeretében minek mentél oda dolgozni?

Egyébként egy nagy adag világfájdalmat érzek a szavaidban.

Ha nem tetszik a helyzeted változass, ne síránkozz!

szept. 23. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!