Egy biztonsági őr vagyok egy irodában . 16 óráig van a nyitvatartási idő , jogos vagyok be engedni ha pl valaki 15:57 kor jönne ügyet intézni ??? Vagy simán el küldhetem hogy 3 perc van zárásig?? Ti hogy csinálnátok ??
Kérdező!
Tegyük föl, te is éppen addig dolgozol, mint egy másik iroda, ahol neked lenne intézni valód.
Mivel a főnököd "jó fej" így 10 perccel hamarabb elenged, így aztán te is nem sokkal a zárás előtt érsz oda.
Aztán a bejáratnál szembe találkozol egy önmagadhoz hasonló gondolkodású emberrel, aki elhajt.
Jól fog esni?
"Gondolom a válaszolók közül mindenki zárás előtt megy be vásárolni az üzletekbe , de cukik vagytok!"
Az hagyján, én már nyitás előtt bemegyek vásárolni a boltba (ez nem igaz, csak mondom), hogy utána beérjek időben a munkahelyemre, mivel munkaidőm végeztével ülök fel a buszra, ami hazavisz a 35 kilométerrel odébb lévő településre, ahol egy darab bolt sincs.
Na mit szólsz? Így már oké, hogy miért állok nyitás előtt a bolt előtt, vagy miért ÉPPEN zárás előtt esek be bárhová is? Egy biztos, nem kicseszésből teszem...
Olyan cég, akinek kifejezetten bunkó ügyfelei vannak xd
Persze, ez a leszerződésnél kritérium.
"ez egy olyan cég akinek kifejezetten bunkó ügyfelei vannak".
Ez így túlzónak találom, de ha valóban igaz, akkor adódik a kérdés:
ezek ismeretében minek mentél oda dolgozni?
Egyébként egy nagy adag világfájdalmat érzek a szavaidban.
Ha nem tetszik a helyzeted változass, ne síránkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!