Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyi fizetéssel...

Szerintetek mennyi fizetéssel számít valaki jómódúnak?

Figyelt kérdés

aug. 30. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#9 Mi az asszonnyal ketten keresünk nettó 1,5 milliót. Gyerek nincs, csak egy kutya. Ez a hitelekkel együtt egy kényelmes, de nem luxus életre elég.

#10 Jó, akkor levessel együtt számoljunk 9500-at. Ez nem Budapest, csak egy megyeszékhely.

aug. 31. 17:27
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Csak egy kutya xd szép család xdd
aug. 31. 17:55
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#12 Túl későn, 34 évesen találkoztunk és a feleségem sajnos nőgyógyászati betegség miatt meddő de köszi.
aug. 31. 19:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem csak a nettó fizetéstől függ, hanem az élethelyzettől/kiadásoktól, a "jómódú" definiciójától meg még ezer dologtól
aug. 31. 22:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ja. Nálunk Magyarországon már kb az is jómódunak számít, ha valaki néha el tud menni étterembe, pedig a dolog nagyon nem itt kezdődik.
szept. 1. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Elég sokan kapnak SZÉP kártyára pénzt így elég sokan el is tudnak menni étterembe szerintem.
szept. 1. 12:01
 17/21 anonim ***** válasza:

"7-es: Nem tudom te hol eszel 7-8ezerből, de megmondhatnád az étterem nevét, mert akkor oda fogunk járni."

Pont tegnap voltunk vacsorázni a feleségemmel. Átlagos árszínvonalú étterem. Egy leves, két főétel, egy üdítő, 2 deci bor, szervizdíjjal együtt 14500 forint. Nem Budapest, ennyi.

szept. 1. 13:50
 18/21 anonim ***** válasza:

Baráti összejövetelen voltunk a hétvégén, Budapest átlagos étterem (nem a Duna parton és nem is egy belső kerületben), a számok előttem vannak egy főre:

Leves 2500 ft ez volt a legolcsóbb leves

Főétel 5000 ft sima bécsi szelet krumplival

Limonádé 1500 ft

Desszert somlói 2500 ft

Ez összesen 11500 ft egy főre és nincs benne szervizdij.

Én többnyire a nyugati országrészben mozgom, arra van a rokonságom (Győr-Sopron). Most megnéztem egy-két étterem honlapját otthon is, fejből nincsenek adatok, de ahogy látom ott sem olcsóbb, sőt..

szept. 2. 16:59
 19/21 anonim ***** válasza:

10~

Pedig igaza van, házias étteremben nekem is megvan 8-ezren belül két fogás legalább egy itallal.

szept. 3. 14:52
 20/21 anonim ***** válasza:

19+

Budapesten, nyugati részen, keleti részen is; mindenhol.

szept. 3. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!