#9 Mi az asszonnyal ketten keresünk nettó 1,5 milliót. Gyerek nincs, csak egy kutya. Ez a hitelekkel együtt egy kényelmes, de nem luxus életre elég.
#10 Jó, akkor levessel együtt számoljunk 9500-at. Ez nem Budapest, csak egy megyeszékhely.
"7-es: Nem tudom te hol eszel 7-8ezerből, de megmondhatnád az étterem nevét, mert akkor oda fogunk járni."
Pont tegnap voltunk vacsorázni a feleségemmel. Átlagos árszínvonalú étterem. Egy leves, két főétel, egy üdítő, 2 deci bor, szervizdíjjal együtt 14500 forint. Nem Budapest, ennyi.
Baráti összejövetelen voltunk a hétvégén, Budapest átlagos étterem (nem a Duna parton és nem is egy belső kerületben), a számok előttem vannak egy főre:
Leves 2500 ft ez volt a legolcsóbb leves
Főétel 5000 ft sima bécsi szelet krumplival
Limonádé 1500 ft
Desszert somlói 2500 ft
Ez összesen 11500 ft egy főre és nincs benne szervizdij.
Én többnyire a nyugati országrészben mozgom, arra van a rokonságom (Győr-Sopron). Most megnéztem egy-két étterem honlapját otthon is, fejből nincsenek adatok, de ahogy látom ott sem olcsóbb, sőt..
10~
Pedig igaza van, házias étteremben nekem is megvan 8-ezren belül két fogás legalább egy itallal.
19+
Budapesten, nyugati részen, keleti részen is; mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!