Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kriptózásból tényleg meg...

Kriptózásból tényleg meg lehet gazdagodni?

Figyelt kérdés
Tiktokon elég sok ilyen videó van hogy luxusautókkal járnak meg utazgatnak állandóan, és mindezt kriptózással érték el. Valós ez hogy ennyi pénzt lehet ezzel keresni?
aug. 29. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Igen, meg lehetett, ha időben kezdted.

Ha most kezded, akkor integethetsz a távolodó vonatnak...

aug. 29. 23:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
aug. 30. 10:34
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Van aza mondás, hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni.

Jelenleg én nem nagyok látok nagy jövőt a kriptóban, attól eltekintve hogy anno 5 éve én is vettem 2 db ethereum-ot.

A befektetési aranyba jobban bízok, amikor az aranyat vettem, akkor volt 1 uncia 1800 dollár, most 2500 körkénykén van.

Hosszú távú befektetésnek az arany, és az ingatlan a legjobb döntés.

aug. 30. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:

13

Ezzel szemben az igazság az, hogy az arany csak kereskedésre alkalmas, hosszú távú befektetésre nem.

Mondok egy példát.

Ha pl. pontosan 13 éve, 2011. aug-szeptemberben fektettél aranyba, 1915-ért is vehetted (utána bezuhant, s csak 9 év múlva, 2020-ban voltál újra nullán). Manapság ~2500.

Tehát, ha rosszul időzítettél, akkor mostanra sikerült ~30% profitra szert tenni. Éves szinten 2,3%...

------------------

Ingatlan. Ha rendszerváltáskor vettél egy átlagos budapesti ingatlant normál, piaci áron, akkor mostanság épp nullán vagy. Csak akkor jártál jól, ha mélyen a piaci ár alatt jutottál hozzá.

Manapság pedig full alkalmatlan az időszak a befektetési célú ingatlanvásárlásra. Jókora (30-40%) korrekció kellene ahhoz, hogy megérje. Kereskedésre viszont ma is lehet jó ingatlanokat kifogni, nyilván motivált eladókat kell találni, nagykeráron vásárolni és gyorsan, profittal továbbadni.

--------------------

A kriptó meg mostanában semmire sem jó, a bitcoin is március óta egy eső trendcsatornában (is alig) mozog, nem tudni, hol lesz az alja. Jelenleg "a trendcsatorna alján vétel, tetején eladás/short" típusú stratégia az, ami működtethető.

aug. 31. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!