Kezdés után 3-4-5 hónappal fizetés újratárgyalása?
Sziasztok,
Jelentkeztem egy munkára, "A" pozícióra, melyre volt tapasztalatom, és fizetésnek megkaptam mondjuk a piaci benchmarak 110-120%-át.
Interjúk után fölajánlották "B" pozíciót, mert azt a benyomást kapták, hogy oda jobban illenék.
Szakmailag sokkal-sokkal komolyabb szint, el sem hiszem hogy csak úgy megkaptam, heti szinten több dolog van, amikor megdöbbenek hogy hova keveredtem, mit csinálok, kikkel beszélek.
Fölajánlották, hogy megkapnám ugyan úgy az "A" pozíció fizetését.
Elfogadtam.
Ehhez a "B" pozícióhoz nincs nagyon piaci benchmark, illetve nehéz belőni, mivel inkább seniorabb emberek csinálják, de egyszerűen olyan szintű felelősség van rajtam, hogy kikészít lelkileg, nehezen bírom, és rájöttem, hogy ennyi pénzért végképp nem éri meg.
"A"-ban chillelni rendben lenne ennyiért, de ezért a "B" melóért ez kevés.
Bónusz lesz, de csak jövő tavasszal, addig megőszülök.
A több pénz nem enyhíti a nyomást. 🙂
A te bajod az, hogy még junior vagy abban a poziban. A fizetésed is ezt tükrözi.
Tanulj bele, nőj fel a feladathoz. Utána lesz magasabb fizetés is...
Ha több pénzt is kérnél, akkor azt mondanák, amit te is, hogy seniorok szokták ezt végezni és neked megtiszteltetés, hogy így kvázi ismeretlenül ekkora feladatot rádbíztak és majd idővel beszélhettek a fizetésemelésről.
Az egyesnek igaza van: nagy rád a kabát. Ha belenősz, akkor jöhet a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!