Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Check-in agent munkáról mik a...

Check-in agent munkáról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem 450-500br-t ( közvetítős Aid-e hungarry) fizetnek 3 műszakos munkarendben, ami nem hangzik valami jó pénznek ilyen munkáért cserébe, illetve nekem 1 órára van a lakhelyemtől, tehát rászámolhatok 1.5óra utazást oda - vissza, hogy beérjek időben.

Korai, késői munkakezdésnél állítólag taxi szolgálattal visznek, hoznak haza.

Sokszor repültem már, nem tűnik ez rossz munkának igazából, meg a legtöbb utas szerintem eleve vidámabb- nyaralós hangulatban vannak ugye -, mint más ágazatokban.

aug. 26. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Minden hawaii, dizsi és napfény egészen addig, amíg rendben van az utas. Ha valami probléma akad, akkor viszont neked kell vesződni az értetlen, bunkó, sőt akár agresszív utassal, hogy mi is a probléma a beszállókártyával.

Én biztos nem csinálnám.

aug. 26. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez abszolút f*s fizetés 3 műszakra, a legtöbb multi BP-n Br 600 vagy többet ad sima klasszikus 9-17:30 munkarendre. Hidd el, a műszakpótlék nem éri meg az extra stresszt és meggyilkolt bioritmust.

Én voltam utasbiztonságis és azt láttam, hogy a check in is olyan nagy ágban szopott, mint mi.

Lélekölő egy munka és simán kiégsz fél-1 év alatt.

aug. 26. 12:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg gyászos azért, hogy egy nemzetközi európai reptéren ilyen fizetéseket biztosítanak. Nem csodálom miért olyan morcosak az utasbiztonságisok.. Bár ők érdekes módon jobban keresnek, 550 bruttó. De még az is gyenge egy ilyen helyen, ilyen feltételekkel.
aug. 26. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!