Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angoltanárnak kell tennie C1...

Angoltanárnak kell tennie C1 nyelvvizsgát hogy taníthasson? Ha igen melyik nyelvvizsgaközpontban?

Figyelt kérdés

Ezer bocsi ha butaságot kérdezek. Szerintem ha engedik neki befejezni a szakot akkor C1 szinten van az adott hallgató. Kell külön nyelvvizsgát is tenni neki, hogy el tudjon helyezkedni?

Ha kell nyelvvizsga akkor melyik érdemes? Jó az ECL vagy az Euroexam is?

aug. 25. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, én nagyjából anyanyelvi szinten beszélek és írok angolul (illetve inkább azt mondom, hogy egy értelmes anyanyelvű anyanyelvi szintjén, mert néha a világból ki tudnak kergetni úgy ír néhány).

De rohadtul nem tudnám a gyerekeket megtanítani angolra. C1 tudással pedig rohadtul nem kellene tanítani. Nem véletlen nem tudok én se megszólalni németül, mert olyan fæsza tanáraim voltak anno.

aug. 26. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Viszont ha magánban akarsz angolt tanítani, ahhoz tanári diploma sem kell.

(mindenképpen ajánlom, sok pénzt lehet vele keresni, ha jó vagy)

aug. 26. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az angoltanári képzés második felében van egy vizsga, ami egyenértékű a C1-es nyelvvizsgával. ELTE-n például választhatóan 7. vagy 8. félévben kell letenni. Ha nem sikerül, csak következő félévben lehet ismételni és nélküle nyilván diplomát sem lehet kapni, mert vizsgakurzusnak számít, vagyis benne van a tantervben.

Üdv: egy tanárszakos hallgató

aug. 28. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!