Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angoltanárnak kell tennie C1...

Angoltanárnak kell tennie C1 nyelvvizsgát hogy taníthasson? Ha igen melyik nyelvvizsgaközpontban?

Figyelt kérdés

Ezer bocsi ha butaságot kérdezek. Szerintem ha engedik neki befejezni a szakot akkor C1 szinten van az adott hallgató. Kell külön nyelvvizsgát is tenni neki, hogy el tudjon helyezkedni?

Ha kell nyelvvizsga akkor melyik érdemes? Jó az ECL vagy az Euroexam is?

aug. 25. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Suliban?
aug. 25. 23:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, iskolában szeretne tanítani. Nem nyelviskolában csak sima államiban.
aug. 25. 23:55
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Ahhoz angol tanári végzettség kell
aug. 26. 01:55
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem azt a kérdező is tudja..

Megnéztem neked pár álláshírdetést, felsőfokú nyelvtudást kérnek, a legjobb, ha van róla papírja. Ugye azt írtad, ha elvégzi a szakot, akkor megkapja. A suliban kell megkérdezni, hogy mit ad a diploma, amit csinál.

aug. 26. 02:04
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Egy angoltanárnak nem kell tennie C1 nyelvvizsgát. Ha van angoltanári diplomája taníthat állami iskolában.
aug. 26. 06:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
aug. 26. 07:09
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy akinek sima C1 szinten van a nyelvtudása, az inkább ne tanítson.
aug. 26. 08:14
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es a C1 szint elég magas. Az általános iskolákban max B1 szintet érnek el a tanulók. Szerintem ahol ekkora különbség van ott már tud valamit tanítani az, akinek C1 a nyelvtudása.
aug. 26. 08:28
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
@8 16 évesen szerztem meg a felsőfokút, innentől még 6 év nyelvi és módszertani képzettség kellett ahhoz, hogy el merjek kezdeni tanítani. C1 szinten még sokat hibázik az ember, ez meg tanításnál nem megengedhető.
aug. 26. 08:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvszakon szerzett tanári diploma egyenértékű a felsőfokú nyelvvizsgával. Pl. nálunk a bérpótlékoknál is így számolják.
aug. 26. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!