Ha érdekel a HR terület, de nincs diplomám, akkor milyen középfokú végzettséget érdemes/lehet elvégezni ahhoz, hogy ezen a területen dolgozhassak?
Figyelt kérdés
Nyelvtudásom több is van +pár év tapasztalat, viszont HR diplomám nincs.aug. 25. 23:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem középfokú végzettséggel labdába se rúghatsz egy ilyen sznob bandában mint a HR.
Még a szakirányú diplomások esetében is húzza a száját a HR igazgató ha nem valami puccos iskola adta ki.
2/4 anonim válasza:
HR-es vagyok, nem elvárás a HR-es diploma, több munkahelyen is voltam már és talán 2 kolléga volt összesen, akinek ilyen volt, viszont valamilyen diplomád kell legyen. És nyelvtudást tekintve az angol a minimum.
3/4 anonim válasza:
A legjobb HR-esek akikkel együtt dolgoztam, óvodapedagógus meg általános iskolai tanító végzettségűek voltak, amúgy nem véletlenül. Az óvonéni mondta, hogy nagyvállalati tréningeken kb. ugyanazt tolja le, mint az oviban, csak kicsit lassabban, mert a menedzserek nem olyan gyors felfogásúak, mint az óvodások.
4/4 anonim válasza:
3-as: jót nevettem az utolsó mondatodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!