Kiskorodban mit szerettél volna dolgozni - és milyen munkád lett?
Ez nálam nagyon érdekes és nagyon sok dolgot tudtam is volna kezdeni magammal. Tiniként újságírás érdekelt, amiből sokkal később - már melózás alatt - hobbiból lett könyvkritikák írása és ritkán filmkritikák írása is. Eleinte csak irodistának tanultam és egy ponton el lett szúrva a szitu - anyum részéről is főleg... Közben az életem és a barátaim élete tele volt szociális problémákkal, ezért fordultam szociális irányba. Családsegítői és gyermekvédelmi tudásom lett. Közben tinikoromtól kezdve az animék hatására a filmekkel és a TV-adókkal kapcsolatban beleástam magamat a területbe saját szakállként, konkrétan nem tanultam sajnos. Pedig lehetne szociális, pedagógiai-pszihológiai, és médiatudományi képzettségem is. Például értek a filmek licenszeléséhez és a korhatározáshoz. Utóbbihoz azért is, amit végül ténylegesen tanultam. Dolgoztam már rádiónál, kórházban, jelenleg pedig egy szociális intézményben vagyok két szakmám közötti irodista. Nem jó a fizetésem, viszont egyéb "jó" körülményeim miatt fedezve vannak az igényeim és boldog vagyok. Rendezvényszervezés érdekelt még, de attól meghátráltam a projektmunka miatt. Illetve életviteli tanácsadó képzés is érdekelne, mert saját fogyásom és táplálkozásom miatt abba is beleettem magamat. :D Az viszont nagyon drága. Átlagon felüli IQ-val nagyon sok dologhoz értek, ahogyan bele is ástam magamat több területbe. De a munka nálam mégis alacsonyabb és lazább. A magánéletem és az egyéb elfoglaltságom pörgősebb az érdeklődéseim által.
35/F
11+
Azért is járok a Gyakorira, mert itt próbálom kamatoztatni a tudásom átadását. :D
11+ & 12+
A könyvkritikáimban pedig mindig beszélek az általam helyesnek tartott korhatárokról, amiket a magyar kiadók nagyon lazán és helytelenül kezelnek. Például káromkodásokat nyugodtan ajánlanak 12 évtől, miközben a műfaj sem igazodik 14 év alatt. Nemrégen konkrétan vitám is volt az egyik neves kiadó vezetőjével és nyíltan beszélni fogok majd erről is.
Én színésznő akartam lenni.
De ki nem?
Végül évekig TB és bérszámfejtő voltam, jelenleg HR-esként dolgozom és folyamatosan képzem magam tovább.
Azt tudtam hogy olajos ne legyen a kezem.
Szakács lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!