Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kiskorodban mit szerettél...

Kiskorodban mit szerettél volna dolgozni - és milyen munkád lett?

Figyelt kérdés
Elnézést, ha rossz kategóriába tettem.
aug. 23. 11:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam nagyon érdekes és nagyon sok dolgot tudtam is volna kezdeni magammal. Tiniként újságírás érdekelt, amiből sokkal később - már melózás alatt - hobbiból lett könyvkritikák írása és ritkán filmkritikák írása is. Eleinte csak irodistának tanultam és egy ponton el lett szúrva a szitu - anyum részéről is főleg... Közben az életem és a barátaim élete tele volt szociális problémákkal, ezért fordultam szociális irányba. Családsegítői és gyermekvédelmi tudásom lett. Közben tinikoromtól kezdve az animék hatására a filmekkel és a TV-adókkal kapcsolatban beleástam magamat a területbe saját szakállként, konkrétan nem tanultam sajnos. Pedig lehetne szociális, pedagógiai-pszihológiai, és médiatudományi képzettségem is. Például értek a filmek licenszeléséhez és a korhatározáshoz. Utóbbihoz azért is, amit végül ténylegesen tanultam. Dolgoztam már rádiónál, kórházban, jelenleg pedig egy szociális intézményben vagyok két szakmám közötti irodista. Nem jó a fizetésem, viszont egyéb "jó" körülményeim miatt fedezve vannak az igényeim és boldog vagyok. Rendezvényszervezés érdekelt még, de attól meghátráltam a projektmunka miatt. Illetve életviteli tanácsadó képzés is érdekelne, mert saját fogyásom és táplálkozásom miatt abba is beleettem magamat. :D Az viszont nagyon drága. Átlagon felüli IQ-val nagyon sok dologhoz értek, ahogyan bele is ástam magamat több területbe. De a munka nálam mégis alacsonyabb és lazább. A magánéletem és az egyéb elfoglaltságom pörgősebb az érdeklődéseim által.

35/F

aug. 23. 13:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

11+

Azért is járok a Gyakorira, mert itt próbálom kamatoztatni a tudásom átadását. :D

aug. 23. 13:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Régész akartam lenni nagyon sokáig, még középiskolában is gondolkodtam rajta, hogy jelentkezem. Aztán közgazdász lettem.
aug. 23. 13:17
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

11+ & 12+

A könyvkritikáimban pedig mindig beszélek az általam helyesnek tartott korhatárokról, amiket a magyar kiadók nagyon lazán és helytelenül kezelnek. Például káromkodásokat nyugodtan ajánlanak 12 évtől, miközben a műfaj sem igazodik 14 év alatt. Nemrégen konkrétan vitám is volt az egyik neves kiadó vezetőjével és nyíltan beszélni fogok majd erről is.

aug. 23. 13:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak igényeim, ma is kevés van. Közgazdász, könyvelő lettem.
aug. 23. 13:39
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Semmi elképzelésem nem volt gyerekként. Szoftverfejlesztő lettem.
aug. 23. 13:43
 17/23 anonim válasza:
68%
Én mezőgazdász de végül nem lettem...
aug. 23. 13:58
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

Én színésznő akartam lenni.

De ki nem?

Végül évekig TB és bérszámfejtő voltam, jelenleg HR-esként dolgozom és folyamatosan képzem magam tovább.

aug. 23. 17:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudtam hogy olajos ne legyen a kezem.

Szakács lettem.

aug. 23. 18:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban ment a Linda sorozat a tv-ben, ezért természetesen én is rendőrnő akartam lenni. Aztán végül nyelvtanárként végeztem, tanítottam is sokáig, most pedig már egy ideje a média-kommunikáció területén dolgozom.
aug. 23. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!