Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy bírjátok ki, hogy mindenn...

Hogy bírjátok ki, hogy mindennap felkeltek, melóba mentek, robotoltok 8-10 órát, hazamentek, jön az otthoni munka, aztán kvázi aludtok? Mi az, ami vígasztal titeket és amiért megéri?

Figyelt kérdés

aug. 23. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Honnan gondolod, hogy ezt csináljuk?
aug. 23. 19:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Miért, nem ez csinálják a legtöbben?
aug. 23. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Miért lett lepontozva mindenki, akinek jó munkája van/szereti csinálni?
aug. 24. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én életem olyasmi, mint amit a kérdésben kiírtál, plusz gyereknevelés, de nincs szükségem vigaszra. Megszoktam, hogy ez a ritmus, hétvégéken és a fennmaradó napi néhány órában élem az életem.
aug. 25. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

13~

Valóban gáz. Mindent megértek, mert sok esetben tényleg vannak gáz dolgok... De annál nagyobb gáz, hogy saját nyomora miatt lepontoz és nem is akar magán változtatni. Ez az igazi proliság.

aug. 26. 09:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!