Hogy bírjátok ki, hogy mindennap felkeltek, melóba mentek, robotoltok 8-10 órát, hazamentek, jön az otthoni munka, aztán kvázi aludtok? Mi az, ami vígasztal titeket és amiért megéri?
Figyelt kérdés
aug. 23. 10:48
1/15 anonim válasza:
fűtött/hűtött lakás, kaja az asztalon, nem éhezem, van ruhám, gyógyszer ha kell.. ezekért megéri.
2/15 anonim válasza:
Én csak ritkán megyek be az irodába és nem nagyon szakadok meg a munkában sem, ugyanakkor ha marad ez a reálbérem akkor 45-50 évesen nyugdíjazhatom is magam… Vigasztalásra semmi szükség, és evidens hogy megéri.
3/15 anonim válasza:
"Hogy bírjátok ki, hogy mindennap felkeltek, melóba mentek, robotoltok 8-10 órát"
Szeretem a munkám, érdekes, nem megerőltető, jó a hangulat a kollégák között és kellemes a környezet (klíma, kávé, süti, pingpong stb.).
Ezért érdemes diplomásnak lenni és nem melósnak. (Mert ez ugyan nem 100%-ban biztosított, de nagyobb rá az esély.)
4/15 anonim válasza:
Én azért bírom, mert szeretem csinálni és heti 3 nap otthonról vagyok + rugalmas a munkaidő, 4-kor végezni szoktam. Van bőven elég szabadidőm. Ha minden nap be kéne járni és mondjuk kötött 8-17-ig munkaidő lenne, akkor bizony keresnék mást, mert utálnám.
5/15 anonim válasza:
Nincs iroda, itthon dolgozok. Napi 4-6 órát kibírok a hétjegyű fizuért.
6/15 anonim válasza:
Szeretem a munkámat, a céljaim alapvetően pénzügyi alapokon nyugszanak. Ennyi bőven elég
7/15 anonim válasza:
Érdekes, kreatív munkám van és amúgy sem dolgozom napi 1-2 óránál többet. Otthoni munka nincs, azt elvégzi a személyzet: bejárónő, kertész, karbantartó, így munka után csak a hobbijaimmal foglalkozom, abból meg van bőven.
8/15 anonim válasza:
Nagyjából szeretem a munkámat, többnyire nyugodt vagyok a munkahelyen, szeretem a munkahelyi csapatot, film-zene-könyv-utazás éltet, minden hétre be vagyok tervezve.
35/F
10/15 anonim válasza:
Szezon melózom ősszel két és fél hónapos leállás van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!