Ha nem talál az ember a szakmájában munkát,milyen állásokra érdemes jelentkezni? Részletek lent.
Jelenleg van stabil munkahelyem, Budapesten élek viszont gondolkodom visszaköltözni a szülővárosom környékére (Gyms megye). Viszont a szakmámban (gyógytornász) nagyon ritkán van meghirdetett álláshirdetés,ismerősöm sincs aki tudna ebben segíteni. Ha esetleg nem ez,akkor milyen munkákra jelentkezhetnék szerintetek? Nyelvtudásom ami van pluszban az angol,illetve német (ez utóbbit most kezdem el felfrissíteni, találtam tanárt is hozzá). Szívesen tanulnék is valamit pluszban természetesen.
Nyilván magánban akár házhoz kijárni is jó de azt előbb fel kell építeni valahogy..
Első,igen azt is én írtam ki,későn jutott eszembe, hogy amennyire nem nagyon jönnek válaszok,ki is lehet emelni később a kérdést 😅
Második kommentelő,az opció lenne később simán,csak addig is kellene valami biztos állás..
Majd böngészek még többet ezügyben, csak gondoltam hátha kapok valami ötletet itt😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!