Folyamatellenőrnek mennyiért mennél el?
"Te mennyiért vállalnád?"
Tekintve, hogy a mostani fizetésem havi bruttó 2,1 millió Data Engineerként teljes home officeból én csak és kizárólag ennek a duplájáért lennék hajlandó bejárkálós munkát vállalni, ráadásul ez a folyamatellenőrzés nem is érdekel, úgyhogy nagyjából minimum bruttó 5 milliós ajánlat felett fontolnám meg a váltást.
Az volt a kérdés, idézem:
"Te mennyiért vállalnád?"
Szóval ha nem erre az információra vagy kíváncsi akkor javaslom, hogy tanulj meg értelmesen kérdést megfogalmazni és feltenni. Egyébiránt nem irreális hülyeséget mondtam, hanem én a jelenlegi élethelyzetemből kifolyólag ennyiért tudnám vállalni (a kérdésre válaszolva). Az más kérdés, hogy vélhetően ennyit sehol nem fognak adni, ezért nem is töltök be ilyen fika munkakört.
folyamatellenőr munkát kétbites idióták végeznek akik egy checklist alapján ellenőrzik a 8 általánost végzett biorobotok munkáját. Minimálbér + 2 fej lilahagyma korrekt bér mert bárki alkalmas az elvégzésére.
Én ilyen munkakört semmi pénzért nem vállalnék mert egyetemi végzettséggel renselkező magas egzisztenciájú emberként nem süllyedek le ilyen szintre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!