Mennyire stresszes az olyan munka, ahol ügyfelekkel kell foglalkozni?
Figyelt kérdés
aug. 16. 19:17
1/8 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mennyire tudnak felidegesíteni vadidegen emberek akiket igazából le sem sz@rsz mert semmit nem jelentenek számodra.
Nyilván stresszesebb mint egész nap egy sötét, hangszigetelt szobában ülni.
2/8 anonim válasza:
ha introvertált vagy, akkor maga a kín.
3/8 anonim válasza:
Számomra nem stresszes, szeretek emberekkel dolgozni, motivál.
4/8 anonim válasza:
Én bíróságon dolgozom, rengeteg ügyfél és ügyvéd telefonál, egész nap csörög a telefon. Én szeretem, kimondottan élvezem is ezeket a beszélgetéseket, kivéve amikor extrém rengeteg a munka, mert akkor borzasztóan idegesít, hogy nem lehet haladni.
5/8 anonim válasza:
Pszichopata vagyok ezért engem nem zavar.
6/8 anonim válasza:
Én is szeretek ügyfelekkel foglalkozni, ebből kifolyólag a leghülyébb sem tud felidegesíteni, mert alapból megértő, segítőkész ember vagyok.
Aki viszont stresszesnek érzi, inkább ne is vállalja el, mert nem neki találták azt ki.
7/8 anonim válasza:
Elég nagy különbségek vannak. Panaszkezeléssel foglalkozni kemény, a B2B ügyfelezés meg jellemzően nem stresszes, ha normálisan elvégzed a munkádat.
8/8 Xira válasza:
Attól függ mennyire stresszes az ügyfél és mennyire hasonlít egy gengszterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!