Hogyan lehet ezt tálalni egy állásinterjún? Miért akar váltani?
Fizetésemelést kértem a főnökömtől, mert nem erre a pozícióra felvételiztem, igazából ez az a pozíció, csak puszira el kell vinnem egy másikat is. Májusban kaptam meg a másik munkakör feladatait, azóta csinálom szó nélkül, de most betelt a pohár és kértem adjon rá plusz pénzt.
Mondta, hogy nem tud, nincs rá keret.
De azóta nagyon furcsa velem, teljesen megváltozott a viselkedése. Szerintem, ha alkalma lesz rá, ki fog rakni.
Én szeretek itt dolgozni, igaz alacsony a bérem és rengeteg a dolgom, de nagyon jó a kollektíva és szakmailag is tudok fejlődni.
De ha elküld hát elküld.
De hogyan tudom ezt elmondani szépen egy interjún?
Jobb fizetést szeretnék.
(ha jól értem nem a plusz feladatokkal van a gond, hanem a fizuval)
Köszönöm mindenkinek.
Nem is értem az egész helyzetem.
Szerintem azt a lovat kell ütni, amelyik húz esetébe kerültem.
Van 2 kolléganőm, akik 2en visznek 1 pozíciót, annyira kevés a feladatuk.
Először azt vetettem fel a főnökömmel, hogy az elment kolléganő feladatait dobjuk szét hármunk között. Majd eltelt kisidő és akkor jöttem a bér kérdéssel.
Mindkettőre nem volt a válasza.
De ha én elmegyek, ennyi pénzért ide nem talál másik embert. Vagy van valami ismerős akinek kellhet a helyem.
Mégegyszer köszönöm. Sajnos azt látom, most, hogy az én szakmámban kicsit most pang a piac, alacsonyabb pozícióba alacsonyabb béren tudnék elhelyezkedni, így kívárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!