Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet keresni taxisként?

Mennyit lehet keresni taxisként?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon sokmindentől függ, a munka mennyiségétől kezdve, addig, hogy az ember bérel, vagy saját autóval dolgozik stb. De nagyjából medián szinten mennyit lehet keresni ezzel a munkával? Köszönöm!

aug. 11. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Auu, a futár csoportban nem kaptál elegendő jó választ?
aug. 11. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Milyen futár csoportban? Ezt nem értem, ne haragudj
aug. 12. 01:24
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, ahogyan te is írtad ez nagyon sok mindentől függ. Ha most egy nagy átlagra vagy kíváncsi akkor 400-1 millió között.

Vannak taxis ismerőseim, de maradjunk annyiban hogy egyikük sem szűkölködik, van pénzük. Ha egy taxis nem akarja átverni az utast, akkor az visszatérő vendég lesz. Azok a taxisok élnek jól, akiknek havonta van legalább 4-6 útjuk külföldre. Kifejezetten ajánlott hogy egy taxis beszéljen angolul, nem kell folyékonyan, de megtudja magát értetni az utassal. Kell hogy legyen egy taxisnál otthon párszáz euró, ha külföldre megy. Én biztos hogy nem csinálnám, utálok egyhelyben ülni sokáig, és mellette több száz kilométereket vezetni.

aug. 12. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

3-as, ez a 400-1M a bevétel, amiből még lejön a benzin, a KATA meg a mindenféle szir-szar (taxisként azért rozzant autóval nem fuvarozhatsz, még a rendszeres check-up-okért is fizetsz)?

Vagy már a tiszta profit, ami úgy marad meg hónap végén, mint egy alkalmazotti fizetés, hogy abból már csak a lakhatás, rezsi, kaja, stb. megy?

aug. 12. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Amit leírtam a 400-1 millió, az már tisztán megmarad.

Minden kivan fizetve!

aug. 12. 14:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
aug. 12. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:
aug. 15. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!