Hogyan motiváljátok magatokat egy rossz munkahelyen?
Főként a fizetésnappal, mindig számolom még mennyi van következőig.
Másik, hogy egy perccel nem maradok tovább, ha lejárt a munkaidő minden kiesik a kezemből és megyek haza.
Keresek egy olyan munkahelyet, ahova nem utálattal megyek dolgozni.
Miért is kellene kibírnom egy olyan munkahelyen amit utálok? Ezen nincsen mit szépíteni, ott hagyom és ennyi volt. Van annyi megtakarításom, amivel 2 évig el lennék otthon, szerintem még azt a luxust is megengedhetném magamnak, hogy addig otthon maradok, amíg nem találok másikat.
Én speciel így állok hozzá! Inkább otthon maradok, mint hogy egy munkahelyen kikészüljek idegileg.
Az előző volt ilyen 2016-2019 között, önmagában a munkafolyamat bizonyos része volt rossz, és a főnökség volt rossz egy szószkeverő kollégával. Első hosszútávú munkám volt, nem akartam csak úgy ott hagyni, rosszul is nézett volna ki az önéletrajzomban, közben mókás kolléganők tartották bennem a lelket, a csajokkal valójában nagyon jól éreztem magamat. Közben tanultam újat és vártam egy pontra. Nagyon nehezen hoztam meg a döntést, de szószkeverő kolléga egy kirohanásából és főnöknő apró beszólásától jött a helyzet. De sorsszerű volt, mert alig 2 hónapos pihi után és életem legnagyobb nyaralása után - félig az új szakmám által - jött a mostani munkahelyem. :-) Amibe ráadásul úgy vágtam bele, hogy elvileg juttatás nélkül kicsit kevesebbet is kapnék. De az a kiesés talán megéri, hogy normális körülmények között legyek. Hát a kicsit kevesebből valójában több lett, mert itt alapvetően van egy kötelező pótlék a szakmára és még kis juttatás is jár. :-) Így is szerény a fizetésem, mégis jól jött ki akkor - 19-ben. Itt annyi poénkodásra sajnos nincs lehetőség és nagyon különbözőek vagyunk, de attól függetlenül is jó csapatban vagyok.
35/F
6+
De bőven régebben - 2012-ben - volt olyan is, hogy 1 hónap alatt kicsináltak és visszamentem munkanélkülinek. Akkor még nem volt ennyire rossz az ország helyzete, megtehettem simán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!