Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem szeretnek dolgozni...

Miért nem szeretnek dolgozni az építőiparban?

Figyelt kérdés
Kb 5 percenként tart szünetet. Nincs ezzel baj és nem is neki kell szólni, hiszen dolgozni nem kötelező Magyarországon. Az viszont nevetséges, hogy pár vállakozó ilyen alja dologtalan emberek által végzett idézőjeles munkáért kér el pénzt.
aug. 9. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
ok
aug. 9. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

De, kötelező dolgozni, ha munkaviszonyod van :D ha mégsem akarsz, akkor persze nem kötelező, csak pénz se jár.

Azért amúgy, mert még így is jobban meg tudja csinálni, mint pl te, akkor hót fogalmatlan és 2 deszkát nem tudna egymás mellé rakni.

aug. 9. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Én nem az építőiparban vagyok és én se szeretek dolgozni.
aug. 9. 10:56
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 : Az viszont nem ok, hogy egy idiótaságot írsz válasz gyanánt.
aug. 9. 11:15
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 : Tehát akkor a hiánymunkás szaki végülis nem jól végzi a munkáját, csupán nálam jobban?
aug. 9. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos én is azt látom, amit te írsz.

Persze ez úgy szokott kinézni, hogy elvállal a szaki egy munkát, mondjuk 1 hétre 1 milláért. Aztán odahív pár szakképzetlen segédmunkást, akinek kiszúrja a szemét napi 5000 Ft-tal, bejelentetlenül.

Az ilyen emberek persze azt lesik, mikor tudnak sumákolni, ha nem látja a főnök egyből leülnek.

De ha valaki segédmunkás, akkor nagyjából 8 általánosa van, tehát lusta és buta is, szóval mégis mit vársz. Azt azért persze nagyon jól tudja, hogy a fővállalkozó mennyit akaszt ezen a munkán, azon meg meg vannak sértődve.

Mi most újítottuk fel a tetőt. Az ács elég korrekt volt, de neki is voltak segédmunkásai, a második héten már meg sem jelentek, mert nem volt kedvük dolgozni.

Aztán 1 hét múlva megjelentek, elfogyott a pénz, most már hajlandó lenne dolgozni. Erre az ács mondta nekik, hogy köszönöm szépen, eddig nem jöttetek, most már megoldjuk nélkületek is. A legtöbben ezekben a körökben azt látják, hogy oh, kaptam pénzt, most van mit enni (hogy ne legyek rosszhiszemű), akkor most nem kell dolgozni. Amíg el nem fogy...

aug. 9. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem sokan nem szeretből csinálják, egy xar munka.
aug. 9. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szar nehéz munka ahogy előttem irták 90 százalékban csak azért csinálják mert nem akartak tovább tanulni.
aug. 10. 13:48
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 : Magyarországon szabadság van, semmi sem kötelező. Nyilván ne a családalapítás legyen a nulladik lépés, de egy személy önállóan azért meg tud élni! A babázás előtt meg nagyon komolyan számolni kell!
aug. 10. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!