Kezdőként hibáztam a munkahelyemen,de ez nagyon bestresszelt,és szorongani kezdtem.Más is hibázott és érzett már így utána ?
Sajnos olyan munkahely ahol egyszerre rengeteg dologra kell figyelni,és elkapkodtam valamit amiből később baj lett.
Nem orbitális nagy baj,de le lettem Cseszve érte amit rosszul viselek pláne hogy tisztességesen megcsinálok mindig mindent,de az nap nagyon sokminden volt egyszerre és nem is tudtam úgy figyelni így elrontottam ami miatt lehet fizetnem kell.(nem sokat,csak aggaszt hogy nem figyeltem oda eléggé és lehet ez úgy jön le a többieknek hogy hanyag vagyok vagy béna)
Más is érzett már így?
"Sajnos olyan munkahely ahol egyszerre rengeteg dologra kell figyelni,és elkapkodtam valamit amiből később baj lett."
Ne a kifogásokat keresd hanem vállald fel transzparensen hogy elb*sztad. Ha pedig nehezedre esik több helyre odafigyelni akkor egyszerűen alkalmatlan vagy az adott munkakör betöltésére, így jobban jársz ha felmondasz vagy majd idővel úgyis kirúgnak.
Meg vannak velem elégedve,és felvállaltam hogy el*asztam :D
Szeretek itt dolgozni,és meg is dicsérték már sokszor,hogy jól csinálom amit,éppen ezért gyűlölöm,hogy most hibáztam.
De egyből támadni kell az embert,koszi
Nálunk ordibálás is van a főnök részéről, ha valaki elcsesz valamit és gond adódik belőle. Éppen mikor milyen gatya van rajta. Nem haragszunk érte, mert már ismerjük, hogy nem tud normálisan kommunikálni az alkalmazottakkal. Még ezért senki nem menekült el innen. Ha elmenekültem volna mindenért, akkor már 12 éve nem itt dolgoznék.
Szokjál hozzá, lehet, hogy lesz ennél cifrább is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!