Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Kaptár Emberi Erőforrás...

A Kaptár Emberi Erőforrás Menedzsment Kft.-n( röviden Kaptár Team Kft.-n) keresztül vállalt már valaki külföldön munkát?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem az egyik külföldre vonatkozó álláshirdetésükre, viszont nagyon kevés visszajelzést találtam a cégről.

Az érdekelne leginkább, hogy mennyire megbízhatóak és hogy érdemes-e velük elindulni.

Bármilyen velük kapcsolatos tapasztalat nagy segítség lenne.

Előre is köszönöm a válaszokat.

aug. 8. 02:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos volt ilyen
aug. 8. 04:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

magyar ceggel külföldön dolgozni sosem jelent jot az älmoskönyv szerint...

mert szinte mindig trükköznek kb mindennel is. szarabb fizut kapsz mintha önälloan mennel, magyar bejelentest( de lehet hogy azt sem). ez nem konkretan erre a cegre vonatkozik, hanem ugy az elmult 20 ev tapasztalataira...

aug. 8. 07:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Alapbol ha jót akar magának az ember, nem közvetítővel megy külföldre. Nem szeretetszolgalat, mások lehuzasábol élnek meg.
aug. 9. 14:21
 4/4 Kiiiidina válasza:
Szia! Meg próbáltad a céget? mert én is jelentkezni szeretnék
nov. 15. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!