A foodora-nál lehet valahol kerékpárt bérelni?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni futárkodni, viszont sajnos nincs kerékpárom, illetve pénzem sincs hogy vegyek egyet. Van lehetőség valahol bérelni náluk?aug. 7. 20:28
2/8 anonim válasza:
Tízezerér' veszel egy használtat.
Azzal meg megkeresed egy jobb bicaj árát.
Nem bonyolult.
3/8 anonim válasza:
Hogyne, nem tudtad, hogy a Foodora 2 tevékenységi körrel foglalkozik? Étel házhozszállítás és kerékpárbérlés.
4/8 anonim válasza:
Nekem van egy vizibiciklim, azt kölcsőn tudom adni
5/8 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert a foodora ezt írja:
"Nincs saját járműved?
Ha nincs saját járműved, akkor partnereinknél könnyen, gyorsan és kedvező áron tudsz autót, robogót vagy kerékpárt bérelni, hogy minél hamarabb elkezdhesd futár karriered!"
Viszont nem találom sehol ezeket a partnercégeket.
aug. 8. 16:48
6/8 anonim válasza:
Gondolom a Mol Bubi, Mol limo, GreenGo, Lime és társai
7/8 anonim válasza:
Mivel nincs kerékpárod, ebből kiindulva kerékpározni se szoktál, baromi megterhelő lesz a munka számodra. A futárok nagyrésze rendszeresen kerékpározik, túrázik barátokkal, ők azért választották nagyrészt ezt a munkát, mert számukra a munka is sport így. Ez kerékpárral neked haláltusa lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
A hatodik válaszoló érdekes... Az alapján hoztál következtetést hogy rólam nem tudsz semmit...
Hidd el van annyi kitartásom hogy menni fog a kerékpáros futárkodás! ^^
Külnöben is nem a kérdésre válaszoltál, hanem inkább csak lehúznál.
Na de mindegy is... A kérdés még aktuális!
aug. 11. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!