Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Óra és ékszer eladói munkakör...

Óra és ékszer eladói munkakör mennyire nehéz? Egyetem mellett végezhető?

Figyelt kérdés

Levelezőre vettek fel, mert lecsúsztam a nappaliról. Ezért gondoltam, ha már nem kell minden nap suliznom, vállalnék munkát.

Behívtak egy ékszerboltba interjúra. Tényleg nem nehéz, vagy csak egyszerűnek tűnik?

aug. 7. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ebben nehéz? Nem egy szívsebészet se nem egy űrrakétatudomány
aug. 7. 15:43
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
fú az aztán nagyon nehéz, atomfizikusokat alkalmaznak csak
aug. 7. 16:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó, nem is úgy értettem, hogy elvégezni milyen képességek kellenek hozzá, hanem arra értettem a kérdést, hogy egyetem mennyire végezhető mellette. 9-18-ig van nyitva az üzlet.
aug. 7. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:

3: Teljesen tőled függ, hogy milyen az energiaszinted, mit akarsz mellette csinálni és mennyire nehéz sulira jelentkeztél. Hogyha olyan személyiség vagy aki folyton pörög, gyorsan tanul, akkor egy egyszerű képzést akar úgy is el lehet végezni, ha hétvégén is dolgozol.

De ha mondjuk BME-n vagy mérnök infós, rámehet a féléved.

aug. 7. 18:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Nemzetközi tanulmányok szakra fogok járni, Széchenyi egyetemen
aug. 7. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Ilyen büfészakon még másodállást is nyugodtan vállalhatsz
aug. 7. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Oké, hogy a magyaroknak szokása minden büfézni, ami nem orvos vagy mérnök (különösen a mérnököknek szokása, gondolom kicsi pöcs szindróma), de attól még a valóság az, hogy rengeteg anyagot kell feldolgozni bölcsész szakokon. Olyanoktól tudom, akik ilyet végeztek.

aug. 7. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
majd a mekiben is sok anyagot fogsz feldolgozni, miután lediplomáztál... :) :) :)
aug. 7. 22:53
 9/9 A kérdező kommentje:
#9 Jajj, 8-as, 3 embert ismerek ilyen végzettséggel, mind jobban keres, mint egy kezdő (de sok esetben senior) mérnök. :D
aug. 8. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!