Olyan munkát keresek, ami otthon végezhető, pénzt is lehet keresni vele és nem átverés? Van aki dolgozik ilyen munkakörben?
Nem tudom mennyire fér bele az idődbe én a picim mellett újságot terjesztettem.
Kb 10 órát dolgoztam hetene otthon,amíg a szórólapokat egymásba raktam és 10 órát kint,amíg kiterjesztettem.3 napos határidőim voltam,úgyhogy volt mindig,aki vigyázott rá!
Kb 90.000et kerestem meg vele,havi 80 óra munkával max.
De ez is hivatalos munka és GYED mellett nem megy.
A másik munkám a közvéleménykutatás volt.
Otthon egyesztettem telefonon időpontokat,vagy telefonon keresztül kitöltöttem a kérdőiveket (persze csak annál,aminél engedélyezve volt) ez mégjobb pénz.
Egy papírért kb 800-1000 ftot adnak és 10 perc alatt kész,persze ez bruttó ár.
Egy átlag hónapban 20 órát dolgoztam nekik 40.000ért!
4.hó 29. 15:17
Én írtam a hozzászólást.
Sajnálom,de az elmúlt hónapok során több mint 100 levelet kaptam és őszintén mondom próbáltam segíteni,ahogy tudtam,de az ilyen jólfizető munkákért amúgy is tolonganak az emberek és nekem is iszonyat nehéz volt bekerülnöm.
Ahogy írtam 40ezret kerestem egy hónapban cirka 20 óra munkával.Én se csak azért dolgoztam ennyit,mert lusta voltam,hanem mert a ranglista alján állok és csak azt a munkát kaptam meg,ami a főállásúnak nem kellett,vagy szabadságolás idején a munkákat.
Lehet önzőn hangzik,de én is baromi szívesen dolgoznék nekik főállásban,heti 40 órában,de aki fölöttem áll se hülye és mond le erről a jó kereseti lehetőségről!
Szóval sorry,de nem tudok segíteni,mert van,akinek én adtam meg a főnököm elérhetőségét és most lesegetek,hogy még kevesebb a munka.
Azért sok sikert mindenkinek,Jó keresgélést!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!