Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha sikerült véletlenül letegez...

Ha sikerült véletlenül letegeznem az interjún a főnököt, akkor mennyire biztos hogy nem vesznek fel? 🥲

Figyelt kérdés
aug. 7. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Egy normális világban mindenki egyenlő, és maximum a 10 éves kisgyermekektől illendő, és elvárható a magázás. Nem két felnőtt ember között.
aug. 7. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Multinál ahol vagyok mindneki tegeződik mindnkivel... milyen típusú cégnél olt ez? - Amúgy he engem tegeztél volna le, nem lenne semmi hátrányod
aug. 7. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha emiatt nem vesznek fel, akkor örülj neki.
aug. 7. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Én is tegezem őket, egyszer szólt rám egy idősebb fazon, hogy elvárja a magázást én erre mondtam hogy akkor ezzel részemről be is fejeződött az interjú mert nem fogok kommunista helyen dolgozni elvtárs' és léptem is ki a Teams meetingből.
aug. 7. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugtató szavak ezek. Kicsit furcsán válaszoltak erre, ezért féltem ettől. Egy banki főnökről van szó egyébként. Úgy voltam vele, hogy ugye kollegák mindig tegezik egymást, de azt felejtettem el, hogy még(remélem) nem vagyunk kollegák 😃
aug. 7. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom magyarországon mennyire illendö me´g a magázódás, de németeknél azt volt a tapasztalatom, hogy aki azzal indított, hogy "tegezödjünk", mindig arrogáns pöcs lett. Annál a régi vágású cégnél, ahol magáztuk a magasabb szinten levöket, jók voltak a tapasztalataim.

Én pl. elkövettem a hibát annaál a cégnél, hogy összetegezödtem a baosztott villanyszerelökkel, onnantól azt hitték, haverok vagyunk, és mindenki azt hitte, azt csinál amit akar. Igaz az emberhiány miatt nem lehetett mit csinálni, mert így is 100%-on le voltak terhelve, és így is csak a munka 70-80%-at tudták elvégezni.

aug. 7. 13:49
 7/9 BeefEater ***** válasza:
84%
Amikor utoljára magyarországi multinál interjúztam (AC volt), akkor ott az interjúztató azzal indított, hogy "Az a céges szabály, hogy mindenki mindenkit tegez, úgyhogy: Sziasztok!".
aug. 7. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Manapság ez normális.nyugi
aug. 7. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha, de soha nem dolgoznék olyan helyen, ahol akár csak felvetődik, hogy bármelyik kollégámat magáznom kell. Vagy ahol a vezérigazgató nem kollégaként tekint rám.
aug. 7. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!