Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol dolgozzak, ha mindenhol...

Hol dolgozzak, ha mindenhol elutasítanak?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok, pár éve érettsegiztem le, de az idő alatt már a 6. helyen dolgozom. Voltam már sok helyen, váltogattam, hol lenne jó.. Őszintén sehol sem a munkával volt a problémám, de az ott lévő emberekkel, akik folyamatosan szekáltak, zaklattak kinevettek és nehezítették a munkám, hogy direkt kicsesszenek velem.. Én meg már képtelen vagyok mit tenni, mert jelenleg a mostani helyemről is mennék már el legszívesebben.. Környékemen már nagyon munkalehetőségem sincs, hol tudnék dolgozni, már sokszor az öngyilkosság is az eszembe jutott, de hát azt is tudom, hogy nem helyes..Azon is gondolkodtam, hogy esetleg bennem van a hiba, valami viselkedési, szociális problémáim vannak, amitől lehet fura vagyok. Alapvetően mindenkit tisztelek és elfogadok, nem bántok meg senkit sem.. Nem tudom már ilyen szituációban mitévő legyek. Pszichiáternél irassam ki magam vagy tényleg nem tudok már mit tenni..

aug. 6. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

"Őszintén sehol sem a munkával volt a problémám, de az ott lévő emberekkel, akik folyamatosan szekáltak, zaklattak kinevettek és nehezítették a munkám, hogy direkt kicsesszenek velem."

Minél alacsonyabb iskolai végzettséghez kötött munkahelyen dolgozol annál primitívebbek lesznek a kollégáid. Egy mezei érettségivel nem rakétamérnökök és agysebészek lesznek a kollégáid.

Így 2 lehetőség van előtted:

-vagy elvégzel egy piacképes egyetemi szakot amivel diplomás állást töltesz be ahol kisebb eséllyel lesznek hulladékok a kollégáid, vagy akár egyenesen home officeból dolgozol, így a napi pár perces meetingen kívül nem is találkozol velük.

-vagy kikoxolod / kigyúrod magadat olyan szintűre hogy ha 8 elemis agyhalottak vesznek körbe a munkahelyen akkor se merjenek egy rossz szót sem szólni, ha meg mégis akkor levered őket.

aug. 6. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
62%

A pszichológus tényleg tudna segíteni.

Nem a táppénzben, hanem abban, hogy rendbetegyed magad mentálisan.

aug. 7. 06:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a #2. választ, csak a kérdésed, amikor nekem is rögtön az ugrott be, hogy pszichológus tudna segíteni neked.
aug. 7. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!