Budapesten mennyi nettó fizuval lehet megélni, ha nem szeretnék lakótársat?
Netto 150.000-bol elvagyok, van sajat lakasom, egyedul elek:
100.000 szamlak.
50.000 kenyer, vaj, rizs, tea, wc papir, sampon, ezekre kenyelmesen eleg.
Saját lakásban nettó 250-ből tudok megélni egyedülálló nőként, de ételre nagyon keveset költök, mert vegetáriánus vagyok és 3 napra előre főzök pár száz Ft-ból. Ha ennék csomó szemetet, chipseket, édességet stb. akkor ez ennek tízszerese lenne kb.
A legtöbbet kozmetikai és arcápolási cuccokra költöm, bulizásra és wellnessre.
#13 Azért a 250 erős túlzás. Azért már elég szép lakásokat lehet szerezni. Ami miatt pedig BP re költöznek az emberek azok a munkalehetőségek, amiket mondjuk más Magyar városban nem kapsz meg.
Kérdező mi hogyan találjuk ki az igényeidet? Lehet tudni hogy x összeg a lakás, y meg a kaja és egyebek, z pedig amit te szeretnél nem eszenciális dolgokra költeni.
Nem hiszem, hogy a fizetésed miatt pontoztak le.
A válaszod nem válasz a kérdésre.
Csak oda böfögtél 'nagyképűen' valamit, ami a kérdezőt nem viszi előrébb, válasznak nem válasz a kérdésre, de legalább a kicsiny egódat simogattad vele, hogy egy random alaknál a gyakorikerdesek.hu-ról a jelenlegi helyzetben jobban áll a szénád. :) Hallkan megsúgom, ami 1 pillanat alatt megváltozhat bármilyen random be nem kalkulált esemény következtében :).
Elég kicsinyes jellemre utal ez, vajon mit szeretnél kompenzálni?
#15 konkrétan kiirtad a fizetésedet nagyzolva, majd csodálkozol hogy az emberek nem értékelik :D
Ráadásul semmi köze nem volt a válaszodnak a kérdéshez.
A 250 ezres albérletárat azért írtam, mert különböző cikkekben ekkora összeget emlegetnek. Igazából fogalmam sincs ,hogy mennyire reális ez, gondolom a sok luxus albérlet felhúzza erősen az összeget.
Anno 10 éve amikor én Bp-en életem 55-60 ezret fizettem egy albérletért, de szerintem ez már akkor is olcsónak számított.
De ha azt vesszük, hogy mosta ahol élek (kis/közepes város) 10 éve vett lakás, ami akkor 4,7 millióba került, most 18-20 millió, tehát közel négyszeresére nőtt az értéke, akkor Bp-en is simán reális az albérlet ár négyszereződés. Tehát ha 60 ezer volt akkor most el tudom képzelni, hogy tényleg 240-250 ezer környékére nőtt egy hasonló lakás bérleti díja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!