Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a munka amit sose...

Mi az a munka amit sose dolgoznál?

Figyelt kérdés
Amit szégyellnél ha megkérdeznének róla (egy munka sem szégyen azt gondolom alapjában de viszont mindenkinek LEHET olyan aki előtt nem szívesen ejti ki ha olyan munkát végez) vagy túl veszélyes , nehéz lenne

aug. 3. 09:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Programozás és bármilyen IT robotmunka.
aug. 3. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Minden olyan munka, ahol alapvetően emberekkel kell foglalkozni számomra abszolút elképzelhetetlen. Nem szégyellném, de nem is csinálnám, még akkor sem ha nem lenne más lehetőség.
aug. 3. 18:06
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Mivel a vér látványától ájulok, ezért az egészségügy kilőve. Ezen kívűl nem szívesen lennék pl.vasúti kalauz sem vagy MLM ügynök
aug. 3. 19:14
 14/19 Senior Séf ***** válasza:
71%
Ingatlanos, vagy MLM ügynök.
aug. 4. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

Erőemberi munka és éjszakai munka. 2 műszakot sem igazán. Rákényszerülve egyszer talán, de valójában azzal nem hasznosítanám az eszemet és ezért szívem szerint nem. Én elvagyok szerény fizetésű fix munkaidővel, cserébe normális bioritmusom van és makkegészséges vagyok.

35/F

aug. 5. 11:12
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Ja: kereskedelmi sem lennék. Nem hiába nem is arrafelé tanultam.
aug. 5. 11:12
 17/19 Thunderfairy ***** válasza:
73%
Pont ilyet vagyok kénytelen csinálni kell a pénz alapon. Most készülők mellete elvégezni egy vagyonőr tanfolyamot. Munkahely váltási célal természetesen.
aug. 6. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
A jelenlegi munkám, banki szektor. Érik a munkahely váltás.
aug. 9. 20:20
 19/19 anonim válasza:
60%
Meki, KFC, Burger King
aug. 10. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!