Mit gondoltok, ez így van Postanál?
Figyelt kérdés
Nem ciki férfiként a postanál dolgozni Postai ügyfélszolgálati ügyintézőként? Általában csak nőket látok?aug. 1. 20:49
2/4 anonim válasza:
Szoktam talalkozni faszikkal is. En is dolgoztam penztaroskent, bar nem a postanal fiukent. Egyszer tslalkoztam csak eg, butahazy edda kinezetu es stilusu nacinenivel, aki a gyerekenek megjegyzeseket tett, hogy a penztaros az noi munka. 😂😂
A mai vilagban mar ez egyaltalan nem igy van, de videken meg van sok sotet neodeudalista primitiv paraszt. Termeszetesen, ha nekik akarsz megfelelni, akkor ciki igen, de amugy nem az.
3/4 anonim válasza:
*neofeudalista (bocsanat az elgepelesi hibakert, telorol irtam)
4/4 BlackSword válasza:
Miért lenne ciki férfiként az ügyfélszolgálat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!