Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más falvakban is a fiatalok...

Más falvakban is a fiatalok hivatalosan álláskeresők, FHT-n vannak évek óta, és fekete munkából jól élnek? Szép ház, fullos autó, mellyel egésznap kocsikáznak fel és alá?

Figyelt kérdés
A szülőfalumban így van. Kérdés, hogy irigy vagyok? Részben csak.

aug. 1. 15:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Jaj de jó olvasni ezeket a nyarogásokat.

Maximum kamuzok, hogy nincs megrendelés és szarul megy neki. Vagy te kamuzol itt. Nézzél már szét a neten, ha nem hiszel nekem, hogy a tiktokon, instán, facebookon az osszes ilyen témájú poszt alatt hányan írják, hogy az konyha, fürdő felújítás, tetőcsere stb mennyibe fájt nekik és még hónapokat kellett várni.

Mégis sokkal jobban keresek, hiába élősködő kutyaütő vagyok 🤔. A szaros diplomátokkal meg nyugodtan ki lehet törölni a seggeteket. Ülök egy irodában annyi pénzért, amiért én az ágyból nem kelnék fel. És még buták is vagytok hozzá.

Nem tudom milyen diplomásokat ismersz, de ha így lenne, nem lennének tele munkával a vállakozók. Hivj fel random 5 kőművest, villanyszerelőt, burkolót, hogy hány hét után tud vállalni.

aug. 2. 17:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem hívok fel senkit, mert leszarom, meg tudom csinálni magamnak is. Akik nálam házalnak mindenféle szarral, azok mindig panaszkodnak, hogy nincs munka. A facebookot meg leszarom, csak a prolik tekintik hiteles forrásnak az ottani kommenteket.

Az is csak feltételezés, hogy többet keresel. Amúgy meg nem is érdekel senkit, mert jelenleg te vagy az eltartott, az alkalmazottak által megteremtett infrastruktúrán élősködsz. Azt tudjuk, hogy a segélyen élő c*gányok is vígan éldegélnek, zabálnak, bömböltetik a zenét, mégsem irigyli senki őket. Ugyanez a katrgória az építőipari "vállalkozó" is.

aug. 3. 12:12
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

😭😭😭😭

Nem hívsz, mert tudod hogy igazam van.

Igen a facebookra, tiktokra járnak az emberek hazudni hogy mennyibe volt a felújítás 😂.

Veszélyesen buta vagy.

aug. 3. 13:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Ember. Az FHT az 22.800 Forint (igen, huszonkétezer-nyolcszáz). Tényleg azt gondolod, hogy ezen múlik?
aug. 3. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Mindig szánalmas, mikor egy melós a kisebbrendűségi komplexusától vezérelve elkezdi szidni a "hülye diplomásokat", és az ilyen-olyan vagy valós, vagy kamu pénzügyi eredményeivel próbál kompenzálni.

Az ilyen prolik töltik meg a Facebook kommentmezőket is a frusztrált zsörtölődésükkel.

aug. 3. 18:03
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

#25 Gyere sírj a vállamon...

Azért prolik, mert leírják, hogy baszott sok volt a felújítás? 😂 Ez igen.

Igen kisebbségi komplexusom van, mert a diplomások 99%nál többet keresek.

aug. 4. 09:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!