A "külsős" foglalkoztatók ellopják a pénzt vagy miért van ez a bérekkel?
Én pár évet "bedolgozósként" dolgoztam mérnöki munkakörben egy nagyobb márkának.
A nagyobb cégek projekt alapon kiadnak tevékenységeket külsős vállalatoknak.De, kvázi ugyanazt dolgozod, mint ők, csak kevesebb pénzért meg több "rugalmasságért".
Egyszer tévedésből a key user, olyan mappákhoz adott hozzáférést, amihez nem kellett volna és láttam a szerződéseket.Az összegek euróban voltak megadva és nem kevés számjegy volt.A fizetés miért hulladék, akkor, ha ennyi pénz bejön?Ellopják vagy mi?
Azóta sikerült bekerülni a vállalathoz, akiknek bedolgoztunk, viszont az előző cégem, a külsős, próbált alám tenni,hogy ne vegyenek fel.Szerencsére, nem sikerült nekik.
"A fizetés miért hulladék, akkor, ha ennyi pénz bejön?Ellopják vagy mi?"
Ja ellopják a lopás fedőneve ADÓ és társai...
Külsős cég közvetítési díjat számít fel.
Durván ha hó végén kézbe kapsz 100 ezret az 400 ezerbe kerül munkáltatónak. (feltéve, hogy minden adó be van fizetve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!