Váltás ugyanannyi fizetésért?
Ahová pályáztam, ott körülbelül ugyanannyit keresnék, mint a mostani helyemen, ahonnan szeretnék eljönni. Az alapbér kevesebb, de cafeteria több, így kb. ugyanannyira jönne ki.
Ami pozitívum, hogy évente lenne emelés (ennek a mértékét nem tudom), illetve vannak év végi bónuszok is, szemben a mostani helyemmel, ahol 2 éve nulla emelés nincsen.
Mivel lényegesen más terület, mint az eddigi munkahelyeim, nyilván a frissdiplomás sávba raknának.
Igen, Kb. én is ezzel szoktam szembesülni, mikor váltani készülök. Vagy legalábbis van egy lehetőségem. Legjobb esetben, mindennel együtt 10-20% plusz szokott lenni. Olyan még nem volt, hogy pl. dupla annyit ajánlottak volna, mint amennyit korábban kerestem.
Olyan már volt, hoyg alacsonyabb fizetésért váltottam. De! Az a munka helyben, városon belül volt, így nem kellett többet ingáznom. Egyrészt az idő is pénz. Másrészt az utiköltség sem volt elhanyagolható, ami így megmaradt. Így hiába kaptam paparon kevesebb fizetést, mégis egy hónapban többből gazdálkodhatam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!