Dolgozik vagy dolgozott valaki Máltán? Azon belül vendéglátásban? Milyen fizetések és körülmények vannak?
Figyelt kérdés
Közvetítő nem ad pontos felvilágosítást,addig amíg nem küldöm el nekik az angol cv.-et.2010. nov. 1. 16:42
1/2 anonim válasza:
én tanfolyamon voltam máltán, de találkoztam olyanokkal, akik ott dologznak. körülmények nem lehetnek olyan rosszak, nem olyan, mint ciprus, nem kell félni, de azért angliai színvonalra sem kell számítani. fizetés szerintem viszont nem olyan sok. persze az sem mindegy mi a munka...olyan 600 euro körül mondták nekem, akik kinn voltak. de ők is nyelvtanulás, szórakozás miatt voltak kinn, nem a meggazdagodás miatt. nem olcsó hely málta!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Vendéglátásban érdekel hogy milyen fizetések vannak..
2010. nov. 10. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!