Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún el kéne mondanom...

Állásinterjún el kéne mondanom, hogy jelentkeztem egyetemre?

Figyelt kérdés

Részmunkaidős állásokra jelentkeztem, mivel ősztől remélhetőleg egyetemista leszek levelezőn. (Póton jelentkeztem).

Ha behívnak állásinterjúra ezt meg kéne említenem? Vagy inkább hátrány? Ahova most pályázgatok (call centeres melók) ezek csak addig kellenének, amíg nem végzek egyetemet.

júl. 30. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázni kell, milyen beosztást tudsz vállalni.
júl. 30. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igen
júl. 30. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszig már csak egy hónap, addig hova mennél? Ha el akarod mondani el se menj. Várd meg felvesznek-e.
júl. 30. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az önéletrajzodba nem írtad bele, akkor mindenképp megemlíteném. Levelezősöknek is vannak jelenltéi órák, meg vizsgák sem biztos, hogy kizárólag hétvégén lesznek. Ezt nem árt előre egyeztetni.
júl. 30. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy el.
júl. 30. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
próbaidő letelte előtt elég. nézd meg, hogy milyen.
júl. 31. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!