Hogy lehet kimenni külföldre dolgozni?
Figyelt kérdés
Gondolom egyből szerezni kéne albérletet és munkát.júl. 30. 13:32
1/7 anonim válasza:
En pl. jelentkeztem Magyarorszagrol, felvettek, a ceg intezte es fizette a koltozesemet, intezett minden papirmunkat, illetve adott 2 honapra egy butorozott lakast, amig talalok sajatot.
2/7 anonim válasza:
Milyen külföldre??? Hova?
Nyelvet tudsz?
Esetleg te vagy aki sztriptíz táncolni akar, csak tánc?!
3/7 anonim válasza:
Vannak közvetítő cégek, csak azért vigyázz, mert nagyon sok a szélhámos.
Igen, nem árt, ha úgy mész ki, hogy egyből van munkád, és van hol lakni. Több olyan embert ismerek, aki úgy ment ki, hogy volt egy kis félretett pénze, kiment, elvolt egy darabig, elverte az összes pénzét, aztán hazakullogott.
Milyen munkára gondolsz? Mi a végzettséged? Melyik ország?
4/7 A kérdező kommentje:
Érettségi csak, valami egyszerű munkára gondolnék. Angolul társalgási szintén tudok, nagyjából értem, de nem közép szinten. Németül nem tudok, de tanultam régen.
júl. 30. 17:10
5/7 anonim válasza:
Nézd, én javasolnám az au-pair munkát. Igaz, hogy nagyon meggazdagodni nem fogsz belőle, de jó közvetítő irodák vannak. Viszonylag biztonságos. Eleve úgy mész ki, hogy egy családhoz. Aztán ha ott vagy, akkor már könnyebb munkát keresni.
6/7 anonim válasza:
Pedig Ausztriában annyiból könnyebb hogy szezon munkára adnak szállast is ami sokszor ingyenes az étkezéssel együtt.
7/7 Senior Séf válasza:
15 éve (50+ évesen) a feleségemmel puszta brahiból elindultunk világot látni. Az volt a terv, hogy útközben keresünk munkát. Ausztriában nem találtunk semmit, de Németországban mellénk szegődött a szerencse. Egy tojásfarmon kezdtünk, a kocsiban aludtunk, amíg a végzettségünknek megfelelő melót és lakást találtunk. Itthon közben leégett a házunk, így kicsivel tovább maradtunk, mint terveztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!