Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Legális napi 12 órát 6 napban...

Legális napi 12 órát 6 napban dolgoztatni? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy cég , aki nappalos és éjszakás műszakot enged ,kizárólag 12 órában és hat napon át a héten .

Természetesen nagy a fluktuacio, jönnek és mennek a munkavállalók. Ezek leginkább külsős cég általi munkások, akik cserélődnek.Az dolgozók "félhalottak" , santitva járnak műszak után ..

Kérdésem az lenne , - amennyiben ez nem legális , hol lehet ezt bejelenteni felsőbb szerveknél, hogy ez birhatatlan , csökkentsék, vagy hat elérni , hogy utasítsák őket erre !!

?

júl. 29. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja elírtam bocs :DD Pedig átolvastam mielőtt elküldtem.
júl. 30. 08:35
 12/14 A kérdező kommentje:

Ohh , dehogy gondoltam kismama muszakra , miért kell ilyen lekezelő stílusban írni , csak azért mert te okosabb vagy , kint én ...!? 😌

Nagyon megerőltető 12 óra hat napon keresztül, még akkor is ha nem az igazi kemény fizikai ..

Ezért gondoltam, hogy ezt egyáltalán szabad e csinálni a dolgozókkal? Attól függetlenül, hogy mi áll a szerződésben ....

De írod , hogy van rá

lehetőségük . Én ezt értem akkor már .

Mindenesetre durva .

Életük sincs , úgy értem bármilyen magánélet, szabadidejükben fáradt "hullák" .

Ezért gondoltam, ha ezt nem szabad , hátha utasitanàk őket, hogy mit lehet , vagyis mennyit .

júl. 30. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
12 óra munka egymást követő maximum 3 napon lehet
júl. 30. 12:13
 14/14 A kérdező kommentje:
13/13 hat nem tudom , a 9 és 10 es válasz alapján már én nem hiszem ezt el amit írsz
júl. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!