Orvos keresett szakma?
Figyelt kérdés
Könnyű elhelyezkedni ezzel?
Megeri a sok tanulás a 6ev ?
Nogyogyaszat,belgyogyaszat,gyermekgyógyászat érdekelne
júl. 27. 09:45
2/18 anonim válasza:
Igen. Magyarországon nagy hiány van belőle.
3/18 anonim válasza:
Aki elhivatott annak megéri, a többieknek nem.
Ha erre a kérdésre sort kerítettél, akkor engedd el. Ha annyira érdekelne téged akkor ezt nem itt kérdeznéd meg, és egyáltalán nem ez alapján döntenél hogy megéri-e.
Dehát nem véletlenül hullanak ki annyian erről a szakról.
4/18 anonim válasza:
Nem értem mi bajod van azzal, hogy itt tette fel a kérdését, elvégre ez egy kérdezz-felelek fórum.
5/18 anonim válasza:
Keresett szakma az orvos. Viszont a 6 év orvosi egyetem után még 3-6 évet kell tanulni a szakvizsga megszerzéséig, igaz közben rezidensként dolgozol majd valamelyik kórházban és kapsz rendes fizetést.
6/18 anonim válasza:
Én több orvos barátomtól hallottam már, hogy nem érzik úgy, hogy megérte a 6+ év tanulás. Magyarországon nagyon rosszak a körülmények a kórházakban, sok a túlóra, ünnepeken és hétvégeken is be leszel osztva, tehát annyira azért nem álom a szakma, mint azt sokan hiszik.
7/18 A kérdező kommentje:
Nogyogyasz,belgyogyasz,gyermekgyógyász mennyit keresnek maganba kb?
júl. 27. 12:11
8/18 anonim válasza:
Szülészorvos aranybánya a csok + babaváró kombó bevezetése óta. Igen szépen dagadnak a borítékok, amikor a kamatmentesség a tét, harmadik szülésnél pedig a teljes hitelelengedés.
9/18 anonim válasza:
A szülészorvos dugja meg a nejem, vagy miért lenne bármennyiben is az ő érdeme, hogy összejön a baba a csokhoz?
10/18 anonim válasza:
9 Annak a babanak ki is kell jonnie a feleseged lyukan, lehetoleg ugy, hogy ne seruljon az agya/gerince, ne fulladjon meg kozben a koldokzsinortol, kesobb eletveszelyes anyagcserebetegsegeket kiszurjek stb... neha megall az eszem, hogy mennyire primitiv emberek elnek koztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!