Találtatok már munkát Profession vagy más álláskereső oldalakon keresztül?
Profession, több, mint 4 éve. Jelentkezés -> első telefon 2 nap -> első interjú 4 vagy 5 nap -> továbbjutásról értesítés 1 nap -> következő kör 5 nap -> kiválasztás és megegyezés 2 nap (tehát összesen nem egész 3 hét) -> kezdés +3 hét, mert így sikerült az akkori helyemen a közös megegyezés.
Azóta is itt dolgozok, és jól érzem magam, bíznak bennem, megbecsülnek, és meg is akarnak tartani. Azóta kiderült, hogy kb az önéletrajz olvasásánál tudták, hogy engem fognak felvenni, de néhány skiltt azért meg kellett mutatni. Megvolt az is.
Igen több alkalommal is találtam, de az állásinterjún olyan dologok jöttek szóba, amik nem voltak kiírva a Profession weboldalán.
Pl.. a munkához elvártak, így több alkalommal is csak időt pocsékoltam.
Sokszor pont a lényeget nem írják ki, ezeken az oldalakon.
Ha újból újmunkahelyet kell hogy válasszak akkor inkább az ismeretségre hagyatkozom.
Nem vagyok nagy álláskereső, de ha igen, akkor Professionon szoktam szétnézni, megfuttatni kb 10 állásajánlatnál az önéletrajzot első körben.
Jellemzően 1-3 napon belül 6-8 állásinterjú jön ki belőle, amiből szelektálok és rangsorolok és jellemzően 1-2 hét alatt elhelyezkedek.
Ha nagyon kompromisszumosak csak az ajánlatok, van hogy újabb 10-es kört elindítok, még akkor is szoktak hívni 4-5 en és kvázi 10 helyből ki tudom azt választani, hogy melyik az amelyik leginkább illeszkedik az elképzelésemhez, tervezett időbeosztásomhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!