Vidéken miért nem keresnek szinte sehova diplomásat?
Általában van 2 közalkalmatotti hirdetés, a többi mind műszaki csopvez vagy mérnöki csak, és csőstől keresik a középfokú végzettségűeket csak vagy könyvelőket.
Vidéken egy pénzugyi diplomával eladói meg biztosítási ügynöki munka a karrierek csúcsa?
Előző vagyok, bocs, kihagytam: az OTP, MVM, és még egy rakás cég keres HO /távmunka alkalmazottat pénzügyi/BO munkára felsőfokú végzettséggel. A profession tele can ilyen hirdetésekkel!
Nekem nem pénzügyi diplomám van, de folyton ezekbe botlok és bosszankodok, hogy legalább BO-ban az excel, meg pivot-hoz miért kell szakirányú pénzügyi végzettség.
Egy példa a sokból: [link]
Sok sikert!!! 🤗
Köszi a linket.
Most láttam csak meg hogy rá lehet szűrni a lakhely mellett arra is országosan végezhető is.
Kár hogy nem lehet az utóbbira kizárólag szűrni.
Jah köszi.
Akkor csak nálunk nincs csak pár.
#13 Én azt a kulcsszót szoktam keresni, hogy "homeoffice". A profession szűrője nem valami jó, de azért sok ajánlatot feldob.
Jelezd, ha sikerült találni!
Hajráhajrá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!