Valaki nem tud ilyen otthonról végezhető munkát? Hallottam ilyen adat másolósról ahol csak gépelni kell stb igazából bármilyen jó lenne nem kell nagy összegnek lennie a fizetésnek
Nincsenek ilyenek.
Te fizetnél másoknak ilyesmiért?
"Hallottam ilyen"
Igen, ezek azok a dolgok, amikről mindenki csak hallott, de senki nem igazán látott még ilyet a valóságba. Csak mindig hallott róla valakitől.
Ilyen munkáért mégis ki fizetne?
Vannak olyan melók, amiket lehet otthonról végezni, de azokhoz nem árt valamilyen szaktudás - meg olyan szakma, amit ugye lehet online végezni. Hiába vagy te a világ legjobb víz-gázszerelője, azt nem lehet home office-ból csinálni, ugye.
Az ilyen "hallottam ilyen munkákról" munkák nem léteznek.
Tele van a linkedin otthonról végezhető szoftverfejlesztő, data analyst, data scientist, IT Security, hálózati mérnök és egyéb pozíciókkal...
Végzettség, szaktudás és tapasztalat nélküli selejteknek pedig evidens hogy nincs lehetőségük ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!