Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért engem hibáztatnak a...

Miért engem hibáztatnak a kollégák?

Figyelt kérdés

Több helyen is előfordult már és kezd belőle elegem lenni.

Mert pl.: ha munkaidő elött érek oda akkor álljak be dolgozni de ők ezt nem teszik (nem is segítenek) (ezt egyszer vissza adtam utána lett belőle felháborodás és szitkozódás.)

Vagy

A másik esett hogy ha beteg leszek miért nem megyek be dolgozni. (És azt mondják hogy biztos kamu az egész)

És az utolsó

Ha valaki rosszul csinált valamit egyből rám lett hárítva. Amikor elmondtam hogy ezt nem én csináltam (jó 5 perc alatt el is bírtam mondani) akkor vallotta be a "tettes" hogy ő volt. Végig hallgatta az egészet.

És ez csak pár dolog volt a sok közül ami történt.

Miért kerülök folyamatosan ilyen emberekkel össze?

De persze folyamatosan csinálom a feladatokat ahogy kell és ezért kaptam is dicséretet a vezetőktől. De utána jön a folyamatos hazudozás a munkatársaktól hogy, mindent szarul csinálok és ezt egy idő után el hiszik. (Az egyik főnök nem hitte el kivételesen a mert látott mindent a kamerán.)

2024. júl. 16. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Honnan tudjuk, hogy idegen emberek miert hibaztatnak egy masik idegen embert?

Kerdezd meg toluk.

2024. júl. 16. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

"Miért kerülök folyamatosan ilyen emberekkel össze?"

Azért mert végzettség és komoly szaktudás nélküli egyén vagy, így a szellemi szintednek megfelelő emberek vesznek körül.

2024. júl. 16. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Van egy barátnőm, ugyanez, őt mindenki üldözi, mindenki bántja, direkt kibæsznak vele mindenhol, direkt átveri mindenki.

A valóság az, hogy dobnom kellene ezt a barátságot, mert egyrészt kezdem unni, hogy folyton rínyál és játsza a mártírt, mindent megenged a gyerekeinek, aztán csodálkozik, hogy nem hallgatnak rá, és persze ő sose kiabál velük, csak a gonosz szomszédok akarnak neki rosszat (nyílván bárhová megyünk, az utcán kuabál velük, de a boltban én ne szóljak rájzk, mert valahol ki kell éljék magukat a gyerekek (lassan ki lesznek tiltva a legtöbb boltból….

És mindenkit perelni akar, de az összes ügyvéd hülye. Én meg rendszeresen 1,5-2 órával korábbi találkozási időt mondok nek, mert képtelen odaérni a megbeszélt találkozókra időben, és még így is várnom jell rá

2024. júl. 17. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

"Miért engem hibáztatnak a kollégák?"

Vélhetően te vagy a csapatban a "leggyengébb láncszem". Nem az uralkodó típus vagy. Ha az lennél, akkor te bántanál másokat, kennéd rájuk a sz@rt.

Az élet már csak ilyen, ritka megfelelő munkahelyet kifogni.

2024. júl. 17. 03:37
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg nem állsz ki magadért és nem ápolod a kapcsolatot a munkatásakkal, ami miatt idegenként tekintenek rád és kiközösítenek. Az is lehet, hogy van benne valami, hogy nem mindig megfelelően végzed a munkád, ugye a munkatásaknak erre nagyobb rálátásuk van, mint q főnöknek, hiszen ők mindig melletted vannak.
2024. júl. 17. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
¯\_(ツ)_/¯
2024. júl. 17. 08:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Elismerem azt amikor én hibázok de, más hibáját nem fogom magamra vállalni.

Igen egy csöndesebb fajta vagyok mert, bárhol próbáltam beszélni általában le lettem koppintva vagy mással kezdett el beszélni.

De akikkel tudtam több időt beszélni azok meg kedveltek. Általában el is fogadtak és tudták is hogy, én hogy dolgozom és szerettek velem dolgozni.

2024. júl. 17. 10:14
 8/8 BeefEater ***** válasza:
80%

Én ezeket válaszolnám nekik:

> ha munkaidő elött érek oda akkor álljak be dolgozni

"Majd ha fizetik a túlórát."

> A másik esett hogy ha beteg leszek miért nem megyek be dolgozni.

"Ha szerinted az orvosi igazolás hamis, akkor tegyél rendőrségi feljelentést."

> Ha valaki rosszul csinált valamit egyből rám lett hárítva. Amikor elmondtam hogy ezt nem én csináltam (jó 5 perc alatt el is bírtam mondani) akkor vallotta be a "tettes" hogy ő volt.

"Várjál kolléga, ezt hivatalos keretek között, a főnök jelenlétében beszéljük meg."

Ilyennel sokszor bepróbálkoznak, ha egy kicsit kiállsz magadért akkor majd abbamarad. Minden esetre ha ez sűrűn előfordul azért ott a főnök alkalmatlansága is felmerül.

2024. júl. 17. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!