3 éves tapasztalattal rendelkező barista vagyok és Pesten szeretnék dolgozni.Átlagban mennyit keres egy barista? Netto 400ezer ft-ra lehet számítani?Illetve kb mennyi heti borravalòt kapnak a pesti baristák?
"Netto 400ezer ft-ra lehet számítani?"
Te valami borsodi zsákfaluból származol ahol az már jó fizetésnek számít ha a minimálbér mellé dobnak 2 fej lilahagymát juttatásként? Nettó 750k + borravaló egy átlagos barista fizetés Budán.
#1 xDD
Nálunk meg 200-230 ezer az átlag fizetés. 400 ezer már brutális lenne, szinte luxus életet élnék
#1 Nem tudom, hogy Budán melyik fancy helyen fizethetnek ennyit, de a hozzászólásod elég delulu b+
Egy 2023-as cikk alapján egy barista fizetése kb. nettó 300-370 között mozog a Frei kávézóban.
Profession-ön a legjobb, amit láttam (amihez van fizetés is írva) az nettó 380-550-ig írja, de ez igazából egy üzletvezetői állás, ráadásul egyszerre két helyen. ( [link]
Amúgy nevetséges, hogy Magyarországon már semmilyen munkát sem akarnak tisztességesen megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!